به خواستگار قدیمی ام چه جوابی بدهم؟؟
سلام من 26 سالمه و تازه فوقمو گرفتم:325: 7 سال پیش 19 ساله بودم که پسری که 22 ساله بود ازم خواستگاری کرد ولی خانواده ام و خودم بخاطر اینکه تازه دانشگاه قبول شده بودم و سنم کم بود جواب منفی دادیم
و 7 سال گذشت من فوق لیسانسمو گرفتم:18: اما هر سال در روز تولدم این خواستگار بهم تولدمو تبریک می گفت و برام جالب بود که حتی خانواده ام تولدمو یادشون نبود اما اون هر سال یادش بود من این خواستگار و دو بار بیشتر ندیدم یکبار جلسه خواستگاری و یکبار 3 سال پیش که تازه لیسانسمو تموم کرده بودم بهم گفت تو که درست تموم شده بیا حضوری حرف بزنیم اونموقع 23 سالم بود و رفتم دیدمش گفتم پسر خوبی هستی و باهات ازدواج می کنم... البته خانواده ام هم میدونستن که دیدمش ولی نگفتم که بهش قول ازدواج دادم یکماه بعد نتایج کنکور ارشد اعلام شدو من با رتبه 7 دانشگاه دولتی قبول شدم خیلی بلند پروازی کردم و زیر قولم زدم چون فکر میکردم موقعیت های ازدواج بهتری خواهم داشت ولی اوضاع تغیری نکرد سالی یکبار در روز تولدم بهم پیام می داد و من خیلی با غرور جوابشو می دادم چند روز پیش که تولدم بود باز بهم پیام دادو با دلهره پرسید نامزد نکردی منم گفتم نه
گفت مامانم 10 تا دختر بهم معرفی کرد اما هیچ کدوم و قبول نکردم چون تو دلم تو بودی:43: وقتی فهمید دفاع کردم خیلی خوشحال شد و گفت دیگه بهونه درس خوندن نمیتونی بیاری دوباره با مادرم حرف میزنم که بیایم خواستگاری ...
خیلی عذاب وجدان گرفتم با خودم گفتم خاک تو سرت ارشیدا اب در کوزه و تو تشنه لبان میگردی :102:
ولی این پسر اون پسر 7 سال پیش نیست خیلی پخته شده خرج خونشونم میده تو کارش خیلی پیشرفت کرده و رییس یه بخش مهم توی پارس جنوبی شده...
با این اوصاف احساس میکنم حسم بهش عشق نیست و ترحمه... دوست ندارم دلشو بشکنم ...