مخالفت خانواده با ازدواج من به بهانه خانزاده نبودن پسر
سلام
من یه دختر روستایی هستمکه پدر و اجدادم سالها از خان ها و پولدار های منطقه بوده و مورد حترام عامه مردم بوده و هستند بخاطر همین خیلی ها به خودشون اجازه نمیدن به خواستگاری من بیان و همین باعث شد کم خواستگار داشته باشم مدرک ارشدمو از یکی از دانشگاههای معتبر گرفتم و بالطبع اون بخاطر چند سال زندگی توی شهرای بزرگ دیدم به زندگی عوض شد و دیگه سطح فکرم با مردم روستا متفاوته
من با اینکه شرایطم اوکی هست خواستگار کمی داشتم که خیلی هاش با توجه به تفاوت سطح فکر اصلا مناسب نبودن تا اینکه بالاخره خدا خواست و یکسال نیم پیش اتفاقی با یه اقا که همشهری و هم محلی بودیم اشنا شدیم ما سرنوشت مشابه داشتیم یعنی ایشون هم مثل من از دانشگاه شریف فارغ التحصیل شد بودن و بعد از چند جلسه صحبت کاملا منطقی متوجه شدیم که از همه زوایا مورد مناسبی برای هم هستیم وقتی که قرار شد پای خانواده ها وسط بیاد خانواده پسر مخالفت کردن و من چیزی به خانواده ام نگفتم و ارتباطمون کاملا قطع شد تو این یه سال من خیلی ضربه خوردم چون واقعا مورد مناسبتر از اون اقا نصیبم نشد تا اینکه بعد یکسال این اقا با من تماس گرفتند و گف تند که پشیمون هستند و تو این یکسال هر موردی که بهشون معرفی شده رو قبول نکردن یا تفاهم داشتن تا اینکه خانواده بعد از یکسال موافقت کردن که بیان خواستگاری من، به گفته این اقا علت مخالفت خانوادشون این بوده که موقعیت اجتماعی خانواده من از موقعیت خانواده ایشون بالاتره (وضع مالی ما بهتر از اونها هست و خانواده ما سرشناس و با اصالت هستش)
بالاخره جلسه خواستگاری برگزار شد ولی خانواده من مخالفت شدید دارن فقط بخاطر رعیت زاده بودن پسره
نمیدونم چکار کنم