بله درسته منم الان حس میکنم که نیاز دارم بیشتر از نظر انرژی باز سازی بشم و بعد برم سراغ کار جدید، برای همین چند بار اومدم اون لیست رو تهیه کنم ولی ترسیدم از این که دوباره خاطراتی که دارم چند روزه با آمدنشون توی ذهنم مبارزه میکنم زنده بشن و منو بهم بریزن ، برای همین هنوز این آمادگی رو تویه خودم ندیدم و حیفم اومد این حال خوب رو خراب کنم.گاهی اوقات فقط نیازبه انرژی مثبت وتنوع غذایی یادوربودن ازمحیط تنش هستیم نه چیزدیگهمن خودم همیشه وقتی آهنگ غمگین گوش میدم یاد گذشته میفتم و بی نهایت دپرس میشم برای همین اصلا به آهنگهای غمگین گوش ندادم این چند روز و سعی کردم تا جای ممکن به دستو پای کسی توی خونه نپیچم !مهمترازهمه،درشر� �یطی قرارخواهیم گرفت که باید به خلاقیت خودمان بدون اینکه چیزی درکتابی یادگرفته باشیم عمل کنیم این مواقع هم باید خودمان راباورکنیم وبه فضای مجازی یا کتابها وابسته نباشیمو حس میکنم خیلی تاثیر داشت روی روحیم.
جلسات جادوگری رو تا قسمت ۲ اجرا کردم ، و میخوام کاملا روی این مهارت مراقب کردن و دور کردن افکار منفی مسلط بشم بعد حتما ادامه میدم ، بازم ازتون تشکر میکنم .اگه تمایل داشتی به مرورتمام جلسات وبسایت جادوگری رو مطالعه کن![]()

و حس میکنم خیلی تاثیر داشت روی روحیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)