سلام مجدد
شنیدین که "درد کشیده طبیب است".دو تا تاپیک تو این تالار زده شده بود که نقش اولش من بودم.(اما صاحب تاپیک دوست عزیز دیگری بود)
شب خوابیدیم و صبح پا شدیم دیدیم جا تره و بچه نیست.
سرتون رو درد نیارم تاپیک مربوطه اب شد رفت تو زمین.من و مهمتر از من ، خود صاحب تاپیک حتی فرصت دفاع از خودمون رو هم پیدا نکردیم.
چون تاپیکشد.
ولی خیلی سخت نبود درک حذف اون تاپیک.شما هم ناراحت نشید.بپذیرید که اگر ما مو می بینیم مدیران و کارشناسان محترم پیچش مو می بینند.
بهترین کار تمکن از قوانین تالاره.مطمئن باشید هیچ کسی قصد بیرون کردن شما رو از تالار نداره.
اما در مورد اینکه دلیل حذف پست هاتون رو باید بدونید،به نظرم حقتونه.اما واقعا وقت کم مدیران،مشغله زیاد این عزیزان،شمار زیاد کاربران و .... همگی مزید بر علت هستن که ما گاها پاسخ خودمون رو نگیریم.
راستی اقای مدیر این چه وضعشه!!! من تا حالا دو تا پیام از طریق لینک "تماس با ما " براتون گذاشتم اما دریغ از جواب.!!!
جدا از شوخی تا حالا دو تا درخواست از مدیریت محترم داشتم که دریغ از جواب.پس ناراحت نباشید و به این بزرگواران اعتماد کنید.
حالا خدائیش با اینهمه تعریفی که از مدیر محترم و تالار و ... کردم حقم نیست که پررنگ تر بشم !!! .یا لا اقل جملاتم رو با فونت بزرگ تو بخش "نت برداری همدردی" قرار بدن
فقط خدا
- - - Updated - - -
بفرما.اقا مجیدم (شاهد)از غیب رسید.

شد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)