سلام
آقای eros شما به ایشون پیشنهاد دوستی دادین در واقع،تا بعد اگر نظرتون مثبت بود اقدام رسمی بکنید. حالا این خانم هم خیلی واضح گفتن که من فقط پیشنهاد برای ازدواج رو می پذیرم.
منظور این خانم این بوده، که شما نیتتون رو خیلی واضح و روشن بگید. که شما نگفتید!
اگر همین خانم اینجا تاپیکی زده بود و این موضوع رو عنوان میکرد،که آقایی اومده و بهم پیشنهاد دوستی داده، دقیقا همین جوابی که الان به شما داده رو دوستان اینجا بهش میگفتن بگو!!! دقیقا همین جمله!
شما نتونستید منظورتون رو خوب و اونچه که خانم انتظار داشتن بشنون،بیان کنید.ایشون گفتش که من فقط پیشنهاد برای ازدواج رو قبول میکنم
------------------------------------------------------------------------
شما همون موقع هم که این خانم بهتون نه گفتن، چون کیس دیگری رو هم زیرنظر داشتید راحت با این قضیه کنار اومدید.اما قضیه اینجاست که (دلیلی که قبلا گفتم میگم) اون موقعی که جریانات پیشنهاد آشنائی و جواب رد ایشون پیش اومد. از یکی دو هفته قبلش من با خانوم دیگه ای خارج از محیط کارم آشنا شدم که ایشون رو هفته ای یکبار میدیم. هیچ وقت فکر نمیکردم من با ایشون رابطه ای داشته باشم. اما ایشون سعی میکردن (هنوز هم سعی میکنن) به من نزدیکتر شن. البته من با ایشون همون رابطه دوستی ساده رو نه زیاد نه کم ادامه دادم و هنوز هیچ پیشنهادی بهشون ندادم. درسته از لحاظ ظاهری قابل مقایسه با خانوم همکارم نیستن اما بسیار انسان با شخصیت و متینی به نظر میان و البته به ظاهر منطقی (البته خانومی که همکارم هستن هم به نظر خانوم منطقی و با شخصیتی میان، بجز برخوردی که گاها الان بروز میدن که کامل درک نکردم چرا).
نه خانم y (به قول خودتون) کاملا کنار گذاشتید، رفتید سراغ خانم x . ببینید اگه از طرف ایشون تونستید دوستی برقرار کنید پس خانم y رو بیخیال میشید. اگر نشد پس فعلا به همون خانم y فکر میکنید!!
این کار خیلی درست نیست...
مطمئن باشید اگر هر کدوم از خانما بدونن بهشون بر میخوره به شدت!
---------------------------------------------------------------------------------
شما به خانم x شانس اول دوستی رو دادید! و اگر قراره بازم شانس دوم دوستی رو بهش بدید احتمالا باز هم خودش بگه "نه"ه هر حال قضیه الان این نیست که من بین انتخاب یکی از این دو نفر گیر کرده باشم. من احتمالا به رابطه با خانوم y یه فرصت رو میدم تا ببینیم میتونیم کنار بیایم یا نه. اما در مورد خانم x، من فکر نمیکنم به کسی که شانس اول رو نداده، شانس دوم رو بدم. برای من جواب نه، نه هستش (با وجود اینکه وقتی میبینمشون هنوز دلم میریزه و ضربان قلبم بالا میره)
اگر هنوز این حس رو به این خانم دارید، چرا میخواید دوباره وارد رابطه با یه خانم دیگه بشید؟
از الان دارید این دو نفر رو توی ذهنتون مقایسه میکنید، که خیـــــــلی اشتباست.
حتی میتونم به احتمال زیاد هم با خانم y به زودی قضیه رو تمام می کنید. حتی اگر مناسب شما باشن ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولی من که ایشون رو ندیدم و شناختم به اندازه همین یه پست شما هست،میگم نه ایشون از لحاظ احساسی ناپایدار هستند، نه اهل بازی ذهنی...اما من ایشون رو شناختم: از لحاظ احساسی ناپایدار (شاید، شاید، شاید بعیدترین حدس من: خجالتی باشن راجع این موضوع و برداشت من اشتباه باشه)، اهل بازی ذهنی (دوست ندارم وقت و انرژیم رو روی همچین مساله ای بذارم، به هرحال زندگی قراره لذتبخش باشه، نه جهنمی که درش سردرگمی). شاید هم فقط توجهی که از دست دادن رو میخوان، و بعدش بازم هم یه نه بزرگتر؟ (مشابهش رو قبلا دیدم در مورد دوستی).
ایشون فقط منتظرن از شما پیشنهاد جدی تری بشنون، نه دوستی...
ببخشید بعد از این قضیه این درسو گرفتید؟ یا از قبل تصمیمتون همین بودبه هر حال من درسی که باید میگرفتم رو گرفتم، به هیچوجه نباید به کسی که نمیشناسم پیشنهادی بدم. اول باید دوست شد و بعد از شناخت طرفین قضیه رو مطرح کرد.
برخلاف شما، تالار همدردی درس دیگه ای رو به جوونا میده
میتونید پستهای مدیر همدردی رو سرچ کنید و بخونید. به خانما پیشنهاد میشه که در صورت پیشنهاد ازدواج از طرف شخصی ،اون رو سریعا به سمت رسمی کردن (خواستگاری، نه عقد و....!!!!!) پیش ببرید به دلایل زیاد که میتونید بخونید تو این تالار...
پس اون خانم برخورد و جوابشون کاملا عاقلانه بوده!!
-----------------------------------------------------------------------------
جواب سوال 2 فکر کنم گفتم، این خانم میتونستن (میتونن ) به شما فکر کنن، نمیشه گفت حتما به شما علاقمند هستند، ولی شاید علاقه به آشنایی بیشتر جهت ازدواج داشته باشند
این چیزی که شما میگید سوار شدن و...!!! درست نیست.
خیلی از خانما برای اینکه بدونن چقدر طرفشون واسه انتخابشون مصمم هست و جدی ،ممکنه جواب رد بدن بار اول.
هر چند این خانم مسئله ش متفاوته! چون شما پیشنهادتون کلا واسش مبهم بوده!!
سوال 3 ، درمورد این خانم شاید اینطوری نباشه
4! خیر گناهی مرتکب نشدید! ولی پیشنهاد اولیه تون باعث شد ذهن خانم رو بیارید سمت خودتون و درگیر کنید ،بعدشم بی توجهی و...!
گناه نمیدونم هست یا نه،ولی مطمئنا کار خیلی خوبی نبود!
5، از شما متنفر نیستن، قسمت دوم هم نمیشه دقیق جواب داد! ولی به نظرم میخوان بگن نظرشون واسه آشنایی واسه ازدواج خوب هست...
6، اگر نمیخواید وقبول ندارید که درخواستتون خوب نبوده، و دوباره نمیخواید اصلاحش کنید، با این توضیحاتی که من دادم ،و مشکلی رو متوجه اون خانم نمی بینم، نه دیگه حتی باهاشون صحبت هم نکنید راجب این قضیه
7،بله سخت هست!
----------------------------------------
و آخر اینم بگم،درسته رفتارهای بعدی خانم خیلی منطقی نبوده ، ولی با توجه به همون توضیحات، نمیشه گفت مشکل داره و...
ببخشید طولانی شد!!!!!!!!!!!!
موفق باشید
- - - Updated - - -
اینم یه لینک مثالیhttp://www.hamdardi.net/thread31592-2.html#post311824

علاقه مندی ها (Bookmarks)