نقل قول نوشته اصلی توسط toojih نمایش پست ها
.... یه جورایی شبیه به کارهای دختر مورد علاقه ات که گفتی! با ماشین و کار و دکتری مشکلی نداری ولی با خونه مشکل داری. نمیدونم احتمالا باید دانشجوی پزشکی باشی که میگی با دکتر شدن مشکلی نداری وگرنه که همین یکی کلی زمان بره و از طرفی اگه این سه تا رو میتونی بدست بیاری که دیگه چرا با خونه مشکل داری؟!

و باز ایشون شرط گذاشته وگرنه گفته که میره و شما عذاب وجدان میگیری که ولش کنی!

من فکر میکنم که یه کم باید بشینی با خودت روراست تر فکر کنی که دقیقا مشکل از کجاست و چی تو رو ناراحت و نگران میکنه.

شاید بیشتر نگرانی که نمیدونی اصلا تو رو دوست داره یا نه. و از اون بدتر اینکه تو دوستش داری چون تو رو توی برزخی گذاشته و دقیقا مشخص نکرده که دوستت داره یا نه و به همین خاطر که یه جورایی تو رو تو بلاتکلیفی گذاشته بهش علاقمند شدی! و باز از این بدتر اینکه چون به یکی دو تا جواب رد داده و تو رو نصف و نیمه قبول کرده بهش علاقمند شدی...

اینا همش بد و بدتر از بده. باید بشینی با صداقت و تکلیفت رو با خودت مشخص کنی.

در ضمن طولانی شدن اینجور رابطه ها نه همیشه ولی توی بیشتر مواقع فرسودگی روح و روان و اذیت شدن رو به همراه داره برای همین من هم با فرشته مهربان موافقم. باید زودتر تکلیفت رو معلوم کنی.
ممنون آقای توجیه و سایر دوستان
نه من رشته ام مهندسی عمران هست فوق لیسانس می خونم واسه دکتری قبول شدن هم تو دانشگاه خودم مشکل چندانی ندارم همین که قبول بشم کافیه، کارم که الان یه جایی مشغولم (البته دو شیفته) ماشینم که با کمک پدرم جور کردم! ولی خونه الان تو شهر ما کمش حدود 110 میلیونه اینو جور کردن مشکله واسم! و من اصلا برام مهم نیست که قبلا کی پیشنهاد داده یا نه! منظورم این بود که هدفش صرفا مادیات نیست!
عذاب وجدان منم واسه خاطر عمق گرفتن رابطمونه (در حد بوسیدن اینا) و به احتمال قوی با اینکه خودش میگه میرم ولی نمی تونه! گفتم که رفتارش اصلا با حرفاش یکی نیست! و من اگه بخوام ترک کنم الان باید این کارو بکنم نه چند سال بعد که وقتمون بیشتر تلف شده!
ولی همون طور که گفتین این مشکلات دست و دل خودمو سرد می کنه! نمی ذاره اون طوری که باید همه تلاشمو بکنم واسه رسیدن به هم !!
متاسفانه الانم نه از دل خودم مطمئنم نه از دل ایشون که بخوام رسما اقدامی بکنم! من از دوستان کمک می خوام تا بتونم تکلیفم رو حداقل با دل خودم روشن کنم بعد!

و اینکه فعلا حداقل واسه سه ماه بعد نمی شه اقدام رسمی کرد چون خونواده من درگیر عروسی خواهرم و کارای اون هستن، خونواده اونا هم به یه مشکلی برخوردن که اصلا زمان مناسبی واسه اقدام رسمی نیست! و اینکه نرفته معلومه جواب منفی دیگه چون شرایطی که می خوان رو ندارم!