ببخشید که من سنم از شما پایین تره و می خوام نکاتی را خدمتتون عرض کنم.
راستی من متن های شما و طرز نوشتنتون را خیلی دوست دارم اما....
این خانم که به خاطر خرج خونه نمی خواد بره سر کار.یا اینکه به خاطر ارتباط برقرار کردن با نامحرم!!! که شما می گید غیرت شوهر.
این خانم تحصیل کرده و کلی زحمت کشیده.به تحصیلات و شغلش علاقه داره.بهش انرژی می ده.روحیش بهتر میشه.
باعث می شه زندگیش از یک نواختی در بیاد.
شما خودتون اگه سر کار نرید فقط خونه باشید و هرروز یک سری کارهای تکراری بکنید چه حسی بهتون دست می ده؟
اگه به یک امیدی برای یک کاری زحمت بکشید و آخرش یکی دیگه چون دوست نداره نذاره اون کار را انجام بدین چه حسی بهتون دست می ده؟ (این خانم هم با امید درس خونده و همون اولش هم به همسرش گفته!به این امید که همسرش مخالفتی نداره پیشنهاد ازدواجش را قبول کرده. الان واقعا نامردی نیست که زیر حرفش بزنه؟ این مردانگیه؟)
اگه آدم با استعدادی باشید و بدونید که می تونید توی یک عرصه ای موفق باشید و یکی دیگه نذاره؛چه حسی بهتون دست می ده؟
می گن آن چیز را که برای خودت می پسندی برای دیگران هم بپسند.
من می گم صورت مساله را نباید پاک کرد.
درسته خیال اون آقا باید راحت بشه.
خانم تمنا باید این اطمینان را به وجود بیارن که اولویتشون شوهر و خانواده است و نه کار و تحصیل.
باید همسرشون از محیط کارش راضی باشند و....
این درست نیست به دلیل کم حوصلگی و دنبال راه درست نگشتن؛صورت مساله را پاک کنیم و علاقه همسر را نادیده بگیریم.
بالاخره معنی حمایت و پشتیبانی یک مرد کجاست؟آیا نباید به نحو صحیح خانمش را در راه رسیدن به علاقه اش حمایت کند؟
براتون آرزوی موفقیت می کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)