نوشته اصلی توسط
alireza35
سلام خانم شادی ،
در پستهای دوستان این جمله به کرات استفاده شده " باید حتما قبل از ازدواج خوب فکر کنید بعد تصمیم درست بگیرید " ، اما ایا اصلا میشه با فکر کردن صرف مساله ازدواج رو حل کرد و تصمیم گرفت ؟؟ یا باید با طرف مدتها و مدتها ارتباط داشت تا هر دو طرف بفهمند که تصمیم درست چیه . به نظرمن دقیقا بایدمدت هارابطه داشت تاهردوطرف بفهمن تصمیم درست چیه البته رابطه ی هدفمند برای شناخت وارزیابی نه فقط خوشگذرونی الکی و وقت گذرونی
آقا کامران ، آیا میشه به دو نفر که یکمی حداقل همدیگر رو دوست دارند بگیم 6 ماه همدیگر رو نبینید بعد بیاید خواستگاری ؟؟ این ها دو تا انسان هستند ، اون بنده خدا ( اون آقا پسر ماجرا) هم ادم احساسات داره و ماشین نیست .
دوستان در نظراتشون ، " عشق " ، را به عنوان یک پارامتر قوی و موثر در نظر داشته باشند ، ازدواج فقط هم از روی منطق نیست .من شخصا این جمله تون رو خیلی قبول دارم یه جوری حرف دل خودمه ولی درکنارش باتوجه به ازدواج ناموفقی که داشتم کاملابه این نتیجه رسیدم که عشق کافی نیست و خیلی چیزهای دیگه باید باشه تایه زندگی موفق بشه
شادی خانم من از شما این سوال رو دارم
، تصور کنید با ایشون ازدواج کردید ، آیا شما حس میکنید از زندگی ایشون ( با لحاظ جمیع پارامترها از جمله وضعیت مالی ، شکل و قیافه و تیپ و شخصیت و ...) خوشتون بیاد ؟ و احساس رضایت و خوشبختی بکنید ؟ایشون هنوز هیچ تصوری برای من ایجادنکردن درمورد شرایط زندگی ومالی که درآینده قراره ایجادبشه یعنی هیچ تصوری ندارم درمورد کارو تحصیل واون حدی اززندگی که باید روش فکرکنم و بپذیرم اما ازلحاظ ظاهرو تیپ و شخصیت و صداقت و ادب خوب هستن
در مورد ایشون چی ؟ پیشبینی خودتون چیه ؟ فرض کنید ازدواج کردید و یک سری کنجکاوی های ایشون نسبت به شما ( حتما منظور من رو میفهمید) بر طرف شد . بعد چی ، آیا پارامتر های دیگه ای در شما وجود داره و ایشون الان یا اینده خوشش بیاد و ایشون رو برای مدتهای طولانی علاقه مند نگه داره ؟ مثلا هماهنگی شما دو تا در نوع رفتار اجتماعی مثلا سلیقه لباس و پوشش شما در بیرون منزل یا هنگام ارتباط با فامیل و نوع رفتار اجتماعی شما ، ، نوع و شکل مسافرت ، برنامه های آینده ، مثلا برنامه کاری شما و .....راستش دراین هاکه مثال زدید بله فکرمی کنم مشکلی نیست اما واقعادرمورداینکه چه پارامترهای دیگه ای دارم که بتونه علاقه مندنگه داره اتفاقاخیلی فکرمی کنم و زیادبه نتیجه ی واضحی برای خودم نمی رسم .چون یکبارهم اشاره کردم خیلی حس می کنم ایشون مجذوب زیبایی چهره و جذابیت های جنسی هستن نمی دونم گاهی میگم بعدازرسیدن سردنمی شن ؟درخودم عشق زیاد ابرازاون و صمیمیت و احترام زیادقائل شدن و تلاش برای حفظ زندگی و خودم به شخصه روحیه ی خطاپوشی وآبروداری زیادی دارم و و سعی می کنم ازوظایف زنانه اعم ازخانه داری و زنانشویی چیزی کم نذارم
- - - Updated - - -
این تصورات رو به صورت " شبیه سازی ازدواج " قبل از انجام ، بار ها در ذهنتون انجام بدید و اگر نیاز به اطلاعات جدیدی داشتید در صدد بدست اوردن از ایشون یا محیط اطرافتون باشید ، تا یک تصور تقریبی از زندگی بعد از ازدواج با ایشون بدست بیارید. خیلی ممنونم ازاین پیشنهادتون خیلی عالی بود. خودم هم فکرمی کنم باید دراین مسیرقراربگیرم
علاقه مندی ها (Bookmarks)