5فرزند.من فرزند چهارمم ...حقیقتش بگم من زیاد رابطم با پدرو مادرم خوب نیست چون دلیل دارم دلیلش اینه برادر بزرگتر از خودم که دوسال از من بزرگتره بهش توجه زیادی میکنن ولی تا حالا ب من توجه نکردن یعنی انگار صاحب و سرپرست خونه اون شده واسش ماشین گرفتن واسش گوشی گرفتن تو بانک واسش حساب باز کردن در ضمن هر روز بهش مقداری پول میدن تا تفریح کنه و خرج کنه اما این کار پدرو مادرم واسه من صدق نمیکنه حتی گوشی موبایلمو با پول خودم خریدم و هیچ پولی ب من ندادن تو فامیل ما فرقی بین فرزنداشون نمیزارن یعنی اگه چیزی واسه پسر بزرگش خریدن واسه کوچیکه هم میخرن ولی تو خانواده ما اینجور نیست شاید اینم یکی از دلیلای افسردگیم باشه ولی من آدمیم زیاد ب ظاهر خودم اهمیت میدم ب عنوان مثال وقتی میخام کفشی واسه خودم بگیرم ممکنه دوروز درگیر انتخاب کفش باشم یعنی مشکل پسندم..در مورد فیلمها هم بگم من اصلا نگاه فیلمها و سریالهای صدا سیما نمیکنم چون فکر میکنم جذاب نیستن .تنها سریالهای ماهواره ای نگاه میکنم ک خودتون میدونید اسم شبکه رو...جواب سوال بعدیتون اینه اگه کسی حرفی بهم بزنه آره رووم تاثیر میزاره مثلا حرف یکسال پیش ک دوستم زده هنوز تو ذهنم عذابم میده قبلا گفتم .جواب سوال بعدیتون هم اینه ب عنوان مثال اگه بخام با دوستم واسه خرید پیراهن برم و از پیراهنی خیلی خوشم بیاد ولی دوستم بگه زیاد خوب نیست حرف دوستمو قبول میکنم و از انتخابم صرف نظر میکنم .این بگم من آدمیم که تا مشکلمو حل نکنم خیالم راحت نمیشه یعنی حتی شده ب خارج از کشور میرم تا مشکلم حل شه ..من قبلا بینیم گوشتی بود و خیلی از بینیم بدم میومد شش ماه پیش عمل کردم والان بینیم کوچکتر شدهو دیگه ب بینیم فکر نمیکنم .
- - - Updated - - -
خدایی اندازه دور سرتونو بگین من دارم دیوونه میشم

علاقه مندی ها (Bookmarks)