به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad_021 نمایش پست ها
    سلام دوستان خوب همدرد من
    من تا چند هفته دیگه میرم تو سن 25 سال..بعد اینکه یه سری اتفافات افتاد توی زندگیم کلا بیخیال همه چی شدم.سرد شدم.بی احساس .میل به هیچی ندارم.دوست دارم تنها باشم...حوصله کسی رو ندارم
    من دو بار شکست خوردم تو دو رابطه عمیق عشقی همش هم به خاطر گذشته بدی که اون دو دختر داشتن
    از اینکه جدا شدم ناراحتم..اما میدونستم اگه میموندم زندگی به کام خودم و اون سخت میشد
    خیلی تنها شدم...شاید اگه خودم مثه اونا تجربه رابطه جنسی داشتم انقدر الان سرشکسته نمیشدم
    اما هیچوقت نخواستم..بعضی مواقع فکر میکنم نکنه من علاقه ای ندارم کلا به رابطه داشتن
    بچه ها خواهسا اونایی که مثه من تا حالا رابطه نداشتن بیان اینجا با من حرف بزنن که بدونم تو این کره خاکی تنها نیستم...بیان بگن که هنوزم همه چی تقدس داره و به کثافت کشیده نشده...بیان بگین این چیزا خیلی کم اهمیت بهم
    بهم بگین که خدا بعد همه این سختی ها یه دختر پاک مثه خودم میذارم جلوم
    کسی که دست نخورده باشه
    کسی که بفهمه منو
    سلام دوست عزیز،ای ن چیزهایی که نوشتی برای منم الان دغ دغه شده و به خاطر ترس از گذشته و حتی اینده دختر نمیتونم گامی بردارم و به هیچ دختری نمستونم اعتماد کنم،اما با همه این تفاسیر شما به خودت افتخار کن که تا الان سمت کارهای بد نرفتی و اینو یک هدیه از جانب خدا بدون و به راهی که رفتی پایدار باش و ذره ای شک نکن،بعدش توکلت به خدا باشه و دفعه ی بعد با چشم باز جلو برو و زود وابسته دختر نشو،به عنوان یک بردار کوچیکتر بهت میگم که تا طرفتو کامل نشناختی اصلا وابستش نشو،اصلا دلیل نداره تا یه دختر رو دیدی و چند وقت باهاش بودی بخای وابستش شی،ضمنا سمت دختری برو که هم کفو خودت باشه،مثلا اگر نماز برات مهمه حتما سمت دختری برو که میدونی در مرحله اول نمازشو میخونه و بعد برای شناخت ویژگی های دیگش بررسیتو انجام بده و اگر شرط اولیتو نداشت اصلا جلو نرو،نمیخام بترسونتم اما درصد دختر های خوب و کسی که اهل دوست پسر نبوده باشه خیلی کم شده و باید خیلی چشماتو باز کنی.

2. کاربر روبرو از پست مفید samanft تشکرکرده است .

مصباح الهدی (دوشنبه 19 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)