نقل قول نوشته اصلی توسط واحد نمایش پست ها
رها جان منم مثل شما خانم هستم ولی برخلاف شما همسرم اصلا در مورد لباس و این چیزا نظر نمیده با اینکه دوست دارم نظر بده اصلا هم خوش سلیقه نیست اگر هم نظر بده نظر خیلی ضایعی میده ولی با این حال دوست دارم نظرشو بدونم ولی اون میگه هرچی خودت دوست داشتی البته در مورد لباس خودش هم دوست داره خودش انتخاب کنه ولی در مورد مسائل دیگه با همفکری هم انجام میدیم در مورد لباسهای شمام احساس میکنم شما بدت نمیاد ایشون انتخاب کنه چون سلیقه اشو هم دوست داری . در مورد حرف زدن هم مثل شما هستیم با اینکه همدیگه رو دوست داریم و مشکلی تو زندگی نداریم ولی کلا حرف زیادی برای گفتن نداریم و هر دو کم حرف هستیم و این بعضی وقتا خیلی آزار دهنده میشه ایشون انتظار داره من حرف بزنم و اون گوش کنه و منم انتظار دارم اون حرف بزنه .
دوست عزیزم معذرت میخوام فک کردم آقا هستی.امیدوارم ناراحت نشی عزیزم.همسر من برخلاف همسر شما خیلی صحبت میکنه و دوست داره منم مثل خودش همش بنشونمش باهاش حرف بزنم.خوشحالم که مشکلی تو زندگیتون ندارین.مشکلات ما هم خیلی کوچیکه احساس میکنم خودمون باعث میشی که بزرگ بشه و از هم دور بشیم همسر من خیلی حساسه و من هرحرفی که بزنم زود ناراحت میشه وقتی هم میگم منظورم این بود یا اون چیزی که تو فکر میکنی منظورم نیس میگه یاد بگیر خوب حرف بزنی و من با منظورت کاری ندارم مثلا بهش گفتم نمیدونم واسه فردا نهار چی واست درست کنم؟ کلی بهش برخورد قهر کرد عصبانی شد و.......خیلی خیلی حساسه گاهی احساس میکنم من اصلا حرف زدن بلد نیستم.همش میگه من راننده آژانست نیستم.من سوپرمارکت سرکوچه نیستم بامن درست صحبت کن.حواسم خیلی بهش هستش واسه همین استرسم زیاد شده و همش میترسم چیزی بگم که ناراحت بشه چون اون موقع باید کلی حرف بخورم که خیلی رو اعتماد به نفسم تاثیر داره.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hajes نمایش پست ها
سلام عزيزم
ولي به نظر من اصلا درست نيست پس نظر و شخصيت و علاقه ي شما چي ؟ شما يك انسان با فهم و شعور و داراي قدرت انتخاب هستين نبايد از اين حق خودتون بگذرين
ممنون دوست عزیزم نظرت درسته.اما میدونی فک میکنم زندگیم اونقد مهم هستش که بخاطرش از چیزای کوچیک بگذرم .فک میکنم باید چیزی رو بپوشم که همسرم خوشش بیاد.پس وقتی این کار من خوشحالش میکنه بخاطر آرامش خودم وهمسرم اینکارو میکنم فک میکنم ارزشش خیلی بیشتر از بحث و دورشدن از همدیگه اس.البته منم قبلا مثل شما فک میکردم چند روزیه نظرمو عوض کردم