البته که ما اهل فن نیستیم! ولی خب نظر میدیم
تو تاپیک من صحبتایی کردید که ممنون از نظرتون،ولی فکر کنم چون خودتون الان در شرایط ناراحتی ویه کم مشابه من هستید، واسه همین جواب تندتون رو پاسخ ندادم فعلا ،تا بعد اگه نیاز بود توضیح بدم جوابم رو.
اما مشکل شما:
اینکه نمی تونید تو جمع خیلی صحبت کنید با توجه به سنتون خیلی طبیعیه، خیلی خیلی کم پسرایی هستن که تو این سن و سال از فن بیان خیلی بالایی برخوردار باشن.شما میتونید با تمرین بیانت رو خوب کنی.
هیچ هم نگران نباشید،سوتی هم که بدید طبیعی هست، اگه بخواید از ترس سوتی دادن هیچوقت صحبت نکنید و بگید زبونم شله،همیشه همینطور می مونید.اما اگر دست به کار بشید وسعی کنید ،می تونید تا دو سه سال دیگه اونطور باشید که هم نامزدتون دوست دارن هم اعتماد به نفس خودتون خیلی بالاتر رفته.
--------------------------------------------------------------------
سوالایی که پرسیدم میخواستم بدونم نامزدتون از اول علاقه ای به شما داشتن یا خیر.اینطور هم که میگید علاقه بوده،هر چند بازم با جزئیات رفتارش که نگفتیدمن نمیدونم!
اگه رفتن پیش مشاور و بعدش تغییر کردن،احتمال زیاد به خاطر صحبتای مشاور هست.(مشاور به من عکس حرف مشاور نامزد شما رو زدن!گفتن ابراز علاقه کن...)
میتونید به نامزدت بگید و با هم برید پیش مشاور. حتی میتونید پیش همین مشاوری هم که میگید برید... به نظرم کمکتون میکنه.ببینید سمت و سوی حرفاش کجاست. اونوقت متوجه بشید خانم شما نظر واقعیش چی هست.
---------------------------------------------------------------
با حرف دوستمون موافقم. باید خیلی بیشتر از قبل مردونگیت رو اثبات کنی. گفتم که توی رفتارتون نشون بدید دوست داشتن رو.دنبال کار باشید،برنامه ریزی کنید برای آینده تون.برای خونه و کار و سربازی برنامه داشته باشید
چندماهه نامزد کردید؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)