دلجوی عزیزم ممنون بابت تذکرت.آره راست می گی.من واقعا وقتی می بینم بهار این قدر خوبه ولی پاسخ خوبیش را اینجوری می بینه ناراحت می شم. ارزش زن خیلی بالاست.حتی در نظر خدا خیلی بالاست.من ناراحت می شم که یک زن تحقیر بشه.
ولی من می گم چرا همیشه یک نسخه را برای همه بپیچیم؟
من می گم طلاق همیشه بد نیست. اگر همیشه بد بود خدا هیچ وقت طلاق را قرار نمی داد!
طلاق فی نفسه بد نیست! - از زندگی
ازدواجِ بد و طلاقِ خوب! - خراسان
*طلاق همیشه برای کودکان بد نیست - iranbanou.com-ایران بانو (بهار اینو حتما بخون)
(یک بررسی جدید نشان می دهد در ازدواجهایی که اختلافها و تعارضهای شدیدی در آن حکفرماست، "ادامه دادن زندگی مشترک به خاطر بچهها" بیشتر از آن که به نفع بچهها باشد، ممکن است به آنها آسیب برساند.)
من می گم بچه ای که توی یک زندگی پرتلاطم بزرگ بشه آسیب های زیادی می بینه.چرا ما همش باید فکر کنیم بچه فقط سایه پدر و مادر می خواد! فقط سایه پدر گافی نیست.چه جور پدری هم مهمه! تو چه سایه ای هم مهمه!
بچه طلاق یک مشکل خیلی بزرگ داره.می گه من بچه طلاقم.خوب خیلی از زوج ها نتونستن با هم بسازند پدر و مادر من هم رویش! درسته مشکلات داره. انکار نمی کنم.ولی فقط یک مشکل داره.
اما بچه ای که توی خونه پرتنش زندگی کنه چی؟ هر روز که از خواب پا میشه باید نگران باشه بابام با مامانم دعوا نکنه! همش استرس.نگرانی! اون وقت هزار تا مشکل داره!
ضمن اینکه این پیشنهادی که بهار به شوهرش داده اصلا درست نیست.یعنی چی که تو برو یه زن دیگه بگیر ولی بذار سایه تو بالا سر دخترم باشه.
خب طلاق بگیرن که اسم پدرش از شناسنامه حذف نمیشه که! بازم پدرش می مونه!
و اینکه بهار جوانه و می تونه با یک مرد خوب ازدواج کنه. مردی که ممکنه دخترش آیدا را هم بپذیره و این قدر معرفت داشته باشه که درحقش پدری کنه. ممکنه خدا اینو بخواد.و ما همش برخلاف خواست خدا با این کارامون پافشاری کنیم.
بهار جان این صرفا نظر شخصی من بود. خودت مختاری عزیزم.
ولی من احساس کردم ممکنه نظرم تو تصمیم گیریت کمک کنه!و یه جورایی وظیفه ام دونستم که بی اعتنا نباشم.
مدیر همدردی هم که خودشون گفتند خودت تصمیم بگیر و مزایا و معایبش را دربیار. پس یعنی اینجا دیگه طلاق ممکنه حتی خوب هم باشه.
به نظرم بشین مزایا و معایب طلاق را بنویس. ببین کدوم طرف سنگین تره.
امیدوارم درست ترین تصمیم را بگیری.
ماه رمضون داره میاد. می خوام بدونی حتما برات از ته دلم خیلی دعا می کنم.
- - - Updated - - -
این شعر هم تقدیم به تو:
زندگی بافتن یک قالیست / نه همان نقش و نگار که خودت می خواهی
نقشه را اوست که تعیین کرده / تو در این بین فقط می بافی.
نقشه را خوب ببین خوب بباف / نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند!

علاقه مندی ها (Bookmarks)