سه هفته هفته ای یه بار برو امپول ویتامین b12 و b کمپلکس بزن. می تونی نوروبیون بخری. ب12 اش جداست بقیه اش جدا هر کدوم 4000 تومنه حدودا. سرنگ و پد الکلی هم می گیری یه درمانگاه هم میری می زنه برات امپولو. ولی هفته ای یه دونه بزن. بیشتر نه.
این مشکلی نداره واست.
فرص اهن هم می گفتی خریدی داری می خوری.
اسید فولیک هم بخر ایرانی می تونی بخری ارزونه روزی یکی بخور فعلا.
مولتی ویتامین خوب هم بخور.
جینسینگ ایرانی هست 30 تاش فکر کنم 7 هزار تومن بود.
می مونه دکتر و ازمایش. بسته به اینکه بیمه چطوری باشی 20 درصد یا بیشتر برات بیمه حساب می کنه. اگه هم بیمه نباشی ازمایش معمولی بدون تیرویید که گرونه واسه من حدود 90 تومن شد. 95 شد فکر کنم بی بیمه. ولی نیازه به هر حال. باید بدونی اوضاع بدنتو.
فشار گرفتن هم همون درمونگاه می گیره هزار تومنه خرجی نداره.
ورزش هم بکنی خوبه.
- - - Updated - - -
نوروبیون رو خودت از داروخانه می تونی بگیری
هر چی می گیری تاریخ انقضاش هم نگاه کن خودت
دکتر عمومی هم می تونه برات بنویسه ازمایش کامل خونو فکر کنم زیر 5 هزار تومن باشه ویزیتش توی درمونگاهی چیزی می تونی بری. البته اگه دفترچه بیمه داری. اگه ازاده و بیمه نداری ازمایشگاه بری خودشون یه دکتر دارن واست می نویسه ویزیت هم نمی خواد. اما ازاد می نویسه. ازمایشگاه مرکزی من رفتم اینطوری بود.
- - - Updated - - -
منظورم این بود تیرویید هزینه اش زیاده ازمایشش
- - - Updated - - -
بعضی بیمه ها خیلی بهتر حساب می کنن نمی دونم چطورین مثلا یه خانم بود حدود 60 تومن شد پول ازمایشش بعد صندوق دار گفت حدود 200 میشده اما طرف قرارداده اینقدر شد. خانمه سوال کرد که چرا گرونه مگه طرف قرارداد نیست اینو جواب داد. شاید تو هم بیمه ات خوب حساب کنه.
به سلامتی ات برس. خواب منظم کافی تغذیه سالم ورزش مناسب و ملایم داشته باش
بدن باید قوی باشه تا بتونه ناملایمات رو رد کنه
- - - Updated - - -
پونی تنهایی چرا؟ یه اشتراک ازاد بگیر اصولی راهنمایی بگیر و روی خودت کار کن

علاقه مندی ها (Bookmarks)