سلام.خواشه میکنم.خوشحالم مفید واقع شده.
واقعا من از دیدگاهتون چیز جدید یاد گرفتم..خیلی دیدگاه قشنگی دارید.چیرایی که خود فرد انتخاب کرده !! ..
نه این طوری هام هم نیست.. ببنید همون وبلاگی که گفتم کل مطالب اموزشی داره انشالله هر زوجی به وقتش گوش کنه قطعا خیلی مفید خواهد بود و... در رابطه با سوال دوم راستش تجربشو نداشتم ترجیح میدم الکی چیزی نگم.ولی امیدوارم این طوری نشه هیچ وقت.
خانم محترم مگه قرار نشد شما هر چیزی رو نخونید... ببنید من خودم روی مسایل ناامیدی خیلی حساس هستم اگه ببینم یکی دم از ناامیدی بزنه ترجیح میدم فرار کنم به قول معروف مثل کسی که از طاعون فرار کرده..چون واقعا تحت تاثیر قررا می گیرم..شما که الان روی این موضوع حساس شدید چرا میاید چیزی رو میخونید که شما رو بدبین میکنه و ...
اگه واقعا همدردی به جای همدردی شده درد بهتره بهش سر نزنید... من خودم این جا میام هر تاپیکی رو باز نمیکنم.. درسته شاید زود فراموش کنم ولی مثل ابی که از جوی میگزره تاثیر خودشو رو ذهن مخاطب میزاره..پس لزومی نداره ادم هر چیزی رو بشنوه .. بخونه ..یا ببینه...
ببنید گذشت هاز این که این جا همه به خاطر رفع مشکلاشون یا ارائه راه حل میان و نمونه ی کاملی برای سنجش نیست و گذشته از این که این جا کلی تاپیک های ساختگی زده میشه و..
ولی دقت کنید نه اشتباه نکنید.. این که گفتیم اون داستان ها اکثرا تخیلی هستند دلیلی بر این نیست که هیچ وقت این اتفاق ها نمی افته.. کلا اون داستان ها نوشته میشه که این اتفاق ها بیفته... اکثر کسایی که به این کار ها درگیر شدند اگه ریشه یابی بشه شاید می بینید اولش با سایت های ... شروع شده بعدش خواندن همین داستان های کذایی و.. کار به جایی میرسه طرف میخواد توی واقعیت هم انجامش بده.
به هر خوب و بد و زشت و زیبا همه جا هست.. حیفه شما که این قدر خوب در خانواده ای خوب تربیت و بزرگ شدید به خاطر یه سری چنین افکاری زندگی رو برای خودتون تلخ کنید..امیدوار باشید به اینده و به خدا توکل کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)