مرسی از همه دوستان
مایده عزیز اره اکثرمواقع شوهرم بهونه میاره زیاد بهشون بها نمیده ولی بعضی مواقع واقعا نمیشه نه اورد ومجبورم سکوت کنم
شاپرک جون درسته عروس اولم ولی ماشالا رسمو رسومات اینا خیلی بیشتر از ماست واینکه از روی بی تجربگیش باشه بعید میدونم چون هم تحصیل کردست هم توهرزمینه مهارتش بالاست ازنظر سیاست.
پرواز جان از این که همدردی متاسفم اخه الانم یه چیزا وکارایی انجام میدن که ادم صبرش سرمیاد از دل اصلا خوب نیستم به ظاهر خوبم چون خیلی سعی میکنه سلطه داشته باشه تو زندگیمون ولی دارم سعی میکنم با بدست اوردن دله شوهرم رابطمو باهاشون از یه روز درمیون به هفته دوبار برسونم وهمینجورم فاصلها بیشترکنم تا کاراشونو کمتر ببینم تا احتراما حفظ بشه
ایه عزیز بعضی حرفا بخ زبون اوردن نداره کادو وهدیه ارزش قیمتی انچنانی برام نداره فقط میخوام یه جور بفهمونم که فک نکنن خیلی....
ارغوان جون دقیقا خانواده شوهر منم همینجورن اصلا به رویه خودشون نمیارن اگه بخوای به چشمشون هم بکشیم متوجه اشتباهشون بشن. فقط میگن ما خیلی کارا کردیم مثلا موقع عروسی بابام یه جا بجای اونا هزینه شیرینی ومیوه داد بعد یه سال بیان قرضشونو بدن مادرش میگه خواست همون موقع بگیره تغصیر بابای خودت بود که همون موقع نگرفت عوض دستش دردنکنست.
بنظرتون شما این حرف چه جوابی داره

علاقه مندی ها (Bookmarks)