ممنون
من اصلا با نظر شما موافق نیستم و این طرز تفکر کاملا اشتباهه که به سطح مالی و تحصیلی فکر کنم چون اگر اون مدرک تحصیلی داره منم بیکار نبودم و خدمت سربازی بودم و سر کار، ترک تحصیل موقتم هم فقط به علت نداشتن توان مالی در قبل بوده که با شاغل شدم این مشکل حل شده و قصد ادامه تحصیل دارم و چشم انداز مالی و تحصیلی من در آینده خیلی بزرگتر از این حرفاست و انشاالله بهش دست پیدا می کنم .
ممنون بابت وقتی که به من دادید
من تقریبا 2 سالی میشه بفکر ازدواجم چون اطرافم دختر هم سن و سالم کمه کسی که از نظر فکری و عقیده با من هم عقیده باشه پیدا نکردم و فکر می کنم این خانوم مناسبترین فرد برای منه.
نه اتفاقا شمارش رو دارم و میشه گفت رابط بین استادها و دانشجوها منم ولی نمی دونم ارتباط مستقیم خانوادم با خود ایشون درسته یا نه .
من با این نظرتون موافقم ولی چون زمزمه های ازدواج برادرم به گوش میرسه برای ازدواج قبل از برادرم استخاره کردم بد اومد دودل شدم.
نمیشه گفت نمیشناسمش چون یک ترم کامل استادم بوده و تقریبا از خودش شناخت نسبی دارم.
در کل ممنون از راهنمایی هاتون بازم اگر نظر دیگه ای داشتید ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
فقط می تونم بگم روزی رسون خداست .
در این مورد چون خود ایشون هم دانشجو هستن و تازه استاد شدن فکر نمی کنم چیزی واسه خرج زندگی بمونه از حقوقشون.
آقای نجار ممنون بابت نظرتون ولی با این اوصاف حدود 80 درصد جوونای این مملکت نباید ازدواج کنن بنظر من اگر در زندگی به همراه همسرت پیشرفت کنی اون زندگی دوام بیشتری.
از همه دوستان ممنونم بابت راهنماییاشون بازم اگر کسی منو در این زمینه راهنمایی کنه لطف بزرگی در حق من کرده.
انشاالله همتون زندگی شیرینی داشته باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)