بنیتای عزیز منم حرفای دختر جوان رو قبول دارم.....و بهت اجازه توهین به کاربران این سایت رو نمیدم.....اول که خدا رو شکر میکنم که فهمیدی با کیا شدی هفتاد میلیون نفر و قدر شوهرت رو بیشتر دونستی...همینم جای شکرش باقیه.......به نظرم همگی الان دلیل سکوت شوهرت رو فهمیدیم... اینجوری که شما حرفا و راه حل های دوستان رو تفسیر میکنید....مطمئنم که در قبال شوهرت هم همینجوری برخورد میکنی.......شما اصلا انتقاد پذیر نیستین.....و به شدت با حرفاتون طرف مقابلتون رو تحقیر میکنید....به نظرم شما خیلی خودخواه هستید.....بازم روی نظرم وایسادم که توی 17 سالگیتون موندید....بچه ها اگه از دشت و دمن انتقاد میکنن....چون درست مثل توی داستانا بود...توی کل نظراتی که دادین...انقدر که از دشت و دمن حرف زدید...از خوبی های شوهرتون ...از کارهایی که باید انجام میدادین نگفتین.......شما حق تحقیر کردن کسی روندارین......کسی اینجا ادعای مشاور بزرگ یا مارپل بودن نداره...اسم سایت معلومه...همدردی.....!!
اگه شوهر من محلم نمیذاره...اگه خانم فلانی تحویلش نمیگیره.دلیل نمیشه شما اینجوری بگی....دلیل حضور ما اینجا همین چیزاست......!!
شما توی کل حرفاتون از اول تا اخر فقط خاطره تعریف کردی.....حتی یکبار دنبال راه حل اساسی غیر از طلاق نبودی.....بله شما مثل من عاشق شوهرت نیستی...تو از وجود شوهرت یه فرشته کوچولو نداری.....تو مادر نیستی.....تو شوهرت رو مثل من نمیخواهی......پس باید این چیزا واست 1000 تا پست صد من یه غاز باشه....من این پست های صد من یه غاز رو میزارم...چون میخوام واسه زندگیم بجنگم...چون خوشبختی و اینده خودم و دخترم رو وقتی خوب میبینم که شوهرمم حضور داشته باشه...من مثل تو از شوهرم فرار نمیکنم...من و سایر دوستانی که شما خیلی واضح توهین میکنین واسه این اینجا هستیم....که زندگیمون رو بسازیم.....مشکل شما سکوت شوهرتونه....اما خبر نداری که سکوت میکنه که تحقیر نشه.....خانم بنیتای عزیز....من توی تایپیک خودم با توجه به نظری که گذاشته بودم و شما جواب داده بودین...اومدم ازتون عذر خواهی کردم....چون فکر میکردم که زود در مورد شما قضاوت کردم...اما انگار قضاوتم زیاد هم تند و اشتباه نبوده.....شما متاسفانه تحمل شنیدن انتقاد رو ندارین...شما طلاق میخواهی....به هر زوری که شده طلاق میخواهی......پس علت تایپیک زدنتون رو متوجه نمیشم....!!!!!؟؟؟اینجا همیشه گوش شنوا واسه حرفاتون هست.....درد و دل کنید...ما همدردی میکنیم....اما تحقیر کردن و با نیش و کنایه حرف زدن اینجا جایی نداره.....حتی اگه دوستان قضاوت نابجا کنن.....شما حق تحقیر کسی رو ندارین....چون به قول دوست خوبم دختر جوان...اینجا فضاش مجازیه...اما ادماش واقعی هستن.......!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)