سلام به همگی... خوشحالم مجدد این تاپیک رو بالا اوردید...خیلی دوست داشتم و دارم از یک سری تجربه هام توی این تاپیک بگم... البته می دونم توی این چیزا باید خیلی بزرگتر ها نظر بدند ولی خب منم به عنوان هیچ ! چند تا چیزو می خوام بگم...
چند تا از دوستان خوب این جا یادمه صحبت از نماز شده بود توی تاپیک های مختلف می گفتند مثلا اولش نماز می خوندند بعدش به این نتیجه رسیدند نماز براشون هیچ تاثیر مثبتی نداشته و ... بعدش کلا ولش کردند...واقعا غصه خوردم...غصه از این که مبادا منم روزی این طوری شم...
راجب نماز اول وقت اکثر ما به خدا و قوانین جهان هستی اعتقاد داریم... دوستانی که با مدار اشنایی دارند خوب می دونند که توی مدارهای دارای سلف و خازن و... یک فرکانسی داریم به اسم فرکانس تشدید !!! توی این مدار ها از بین فرکانس های مختلف از صفر گرفته تا بی نهایت تا فرکانس نهایتا بعضی از این مدار ها توی دو سه فرکانس و بیش تر شون از این بی نهایت تا تنها توی یک فرکانس تشدید دارند...تشدید یعنی این که یک ورودی که به این مدار ها داده می شود مثلا با دامنه مشخص فقط توی اون فرکانس هستش که بیش ترین دامنه رو در خروجی داریم و بلا استثنا در سایر فرکانس خروجی ما همیشه کمتر خواهد بود... به نظر خودم وقتی توی یک همچین چیزی خالق افرینش نظام مند واسش فرکانس تشدید گذاشته !!! چطور میشه که واسه نماز نذاشته باشه ؟!؟!؟ به نظر من فرکانس تشدید نماز هم همون نماز اول وقت هستش (یا سعی در خوندن نماز اول وقت چون واقعا بعضی وقتا نمی شه همیشه نماز اول وقت خوند مهم این هستش که ادم واقعا مقید به خوندن نماز اول وقت باشه حالا شاید یک نفر در ماه تنها یک جمعه خونه باشه و بتونه نماز هاشو اول وقت بخونه ولی یک نفر دیگه شرایطش طوری باشه که تمام نماز هاشو بتونه اول وقت بخونه چه بسا اون اولی همون یکبارش ارزشش از اون دومی بیش تر باشه که خودش کلی جای بحث داره به هر حال) به نظر منم توی لحظات ملکوتی اذان هستش که بیش ترین دریافت صورت می گیره... اگه ورودی رو مثلا دعا خواسته حاجت رشد معنوی هر چی در نظر بگریم و خروجی رو پاسخ به این نیاز هامون قطعا توی لحظات اذان هستش که بیش ترین نتیجه حاصل میشه...
راجب خود خواندن نماز ... همون طور که شما خانم مصباح الهدی به سایت اقای پناهیان اشاره کردید بنده هم راجب نماز و کلا دیدگاه راجب نماز خیلی از ایشون چیزی یاد گرفتم... اصلا به نظر من فارغ از جنبه های معنوی نماز که کلی اثار داره حالا بعضی هاش مشخصه بعضی هاش شاید هیچ وقت هم مشخص نشه.... ولی مثلا همین که یکی خودشو مقید کنه در روز مثلا 17 رکعت نماز در تایم های مشخصی بخونه خودش در تقویت اراده و نفس خیلی تاثیر داره... مثلا اقای پناهیان می گفتند خیلی ها می گند چرا نماز می خونیم لذت نمی بریم !!! ایشون می گفت مگه قراره هر کی نماز بخونه از همون اولش لذت ببره...اصلا اولش سختی داره... باید سختی کشید ... البته این طور نیست که ادم لذت نماز رو نچشه کلا.. بازم هر از گاهی خدا شیرینیشو به ادم می چشونه...ولی این طور که از روش زندگی بزرگان من باز خودم دیدم کسایی که واقعا به درجاتی می رسند دیگه کلا به لذت می رسند...یه جورایی منتظرند کی باز وقت نماز بشه....یعنی میشه ما ها هم به اون نماز ها برسیم ؟؟؟!؟؟!؟!؟!؟
یک تجربه ی شخصی من این هستش که کلا نماز خوندن اونم مخصوصا اول وقتش خیلی واقعا اثار داره...واقعا ادم اگه به گناه هم بیفته چجوری بگم تا لب پرتگاه میره ولی نمی افته و دوباره خدا کمکش می کنه به راه راست برگرده...
راجب معنی نماز واقعا خیلی وقت ها ادم وقتی متوجه میشه معنی بعضی لغت های ساده رو هم که همیشه ازش استفاده کرده نمیدونسته وا می مونه !! مثلا همین نماز !!! خیلی برام جالب بود وقتی متوجه شدم که صلاة عربی یعنی درود و تحیت که همه می دونیم...ولی معنی فارسی صلاة یعنی نماز اصلا این نیست... فکر کنم مثلا ایرانی ها که اومدند اینو ترجمه کنند دیدند مثلا یک چنین حرکتی رو که انجام می دند اسمش نمازه و صلاة رو به نماز ترجمه کردند....
البته حرف زیاده و بیش از این جسارت نمی کنم...
فقط از خدا می خوام شیرینی نماز...مخصوصا نماز شب....مخصوصا باز اون نمازی که چه می دونم میگن اگه حتی یک نماز ما قبول بشه چه اتفاقاتی خوبی می افته و... رو روزی ما بکنه.... الهی امین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)