اینارو بنظرم اومد لازمه بگم :
اینو بدونید اگه مردتون وفادار و و پایبند خانواده هست قطعا میتونید با صبر و روش های صحیح ،زندگی رو دلخواه خودتون بکنید...
مردها با اینکه سنی و قدی رشد میکنند و کلی هم تو اجتماع کسب تجربه میکنن اما همچنان مثل یه بچه تربیت پذیر هستند ... مکملش،ویژگیهاییست که در خانوم هاست ...
همینجا میگم خانوما باید به خودشون ببالن و به زن بودن خودشون افتخار کنن ...انوقت میببن قدرتی دارندفراتر از حد تصور ...
محدودیت های ذهنی سنتی رو هی تو ذهنتون چماق نکنید و از اونور الگوی های مدرن تبدیل زن به -نمیدونم چی- رو از سرتون بندازین بیرون ...
حق انسانیتون رو خودتون در حق خودتون انجام بدین منتظر دیگران اعمال و القائاتشون نباشین ...الگوهای غلط رایج رو بهش نه بگید -همونقدر بارزشید که به خودتون ارزش میدین...
زن هم قدرتمنده اما نه از نوع و شکل مردانه - قدرت زن ها تو قلب و ذهنشون و نیز صبوری هستش - زنانه رفتار کنیم و حرف بزنیم - فمینیست بازی هم درنیاریم باور کنید بهترین زندگی هارو خواهیم داشت ( به شرطی که فکر نکنیم زندگی باید یه جاده صاف و هموار باشه ، نیست !)
اصلا نیاز نیست مثل مردها رفتار کنیم تا مثلا برابری باشه ...
وقتی میگیم صبر نمیدونم منظور دیگران چیه هرکی یه برداشتی داره ... نتیجه اینکه با انبوهی از تراژدی ها مواجه میشیم
صبر= بردباری
10 نوع مثال عملی میشه زد...
موقعیت های زندگی مجردی و نحوه برخورد من با شما فرق میکنه - من با برادرها و پدرم سروکار دارم اما مورد شما همسره انتظارات و سطح روابط فرق داره ماندگار عزیز شما یک موقعیت رو مثال بزنید تا جزئی تر بگم ...آخه من تا حالا به زندگی متاهلی فکر نکردم که ریز بشم به مسائلش ...رویاهای من یه چیزای دیگه اس
![]()

آخه من تا حالا به زندگی متاهلی فکر نکردم که ریز بشم به مسائلش ...رویاهای من یه چیزای دیگه اس

علاقه مندی ها (Bookmarks)