نمیدونم در کل به نظر من درس خوندن باید با هدف باشه غیر ازین نباید وقتت رو تلف کنی همون طور که خیلی هارو میبینم به هزار سختی میرن دانشگاه ازاد تحصیلات تکمیلی میخونن که واقعا برای من قابل هضم نیست ینی وقتی میپرسم میبینم نه قصد تغییر شغل دارن نه هیچی فقط میخونن که بگن ارشد داریم ....
دقیقا، این درد دل منم هست؛ ولی فعلا عطش زیادی برای تحصیلات تکمیلی بین جوونا هست و افراد عمر و پولشون رو بدون اینکه چیز ملموسی به دست بیارند از دست می دند. واقعا چی مهمتر از دو سه سال زندگی اونم از نوع جوونیش؟ خود من چون ادامه تحصیل رو به خصوص در شرایط اقتصادی فعلی و زمینه های کاری و همینطور برنامه های زندگیم و علایقم، هدف دار و بهینه ندیدم، کنار گذاشتم (این تصمیمو ترم 4 که بودم گرفتم و تا الانم تغییر نکرده تازه مطمئن ترم شدم)، و به جاش مطالبی که تو حیطه تخصصیم نیاز دارم رو می خونم یا رو مطالعات آزاد ،بیشتر تو حوزه ی علوم انسانی، کار می کنم. به هر حال حرف تو این زمینه زیاد میشه زد ولی شاید برای اکثریت مردم غیر قابل قبول باشه.
با توجه به پست قبلی، نظر مشورتیم اینه که مرخصی بگیری تا وضعیت روحیت با ثبات بشه و به آرامش فکری لازم برسی و بعد ان شاءالله ادامه بدی؛ نه اینکه کلا از تحصیل انصراف بدی.
-----
کجا پرید چی پرید محمد رضا
ای بابا، یه اشتباهی کردم یه سری اطلاعات از پروژه ی مردم از دست رفت یعنی حذف شد ، البته دوباره درستش کردم. فقط موندم میرسم تا آخر هفته جمعش کنم یا نه
واقعا جملم مفهوم نبود یا سر کار رفتم!؟
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : دوشنبه 18 آبان 94 در ساعت 01:55
علاقه مندی ها (Bookmarks)