نقل قول نوشته اصلی توسط پرواز1 نمایش پست ها
سلام عزیزم
انشاله به زودی مشکلت حل میشه.

دعواتون سر چی بوده؟ (مهمه) قبلش حتما مشکلاتی داشتید دیگه؟ سر خانواده همسرت نبود؟

بنظرم الان فقط باید صبر کنی. نه پیام نه تماس. یک کم زمان بگذره اتیش این دعوا بخوابه. بعد سر فرصت بشین با شوهرت سنگاتو وا بکن.

چطور تونستی تو عقد 12 روز خونه شوهرت بمونی. اونم تو تهران.

من تو عقدم دو روز اگه سه روز میشد اوضاع خراب میشد اونم ما که دوسه هفته یه بار همو میدیدم. خونه خانواده شوهر تو عقد نمون زیاد. مشکل ایجاد میشه.

واااااااای از دست وابستگی شوهر.

خدا خودش به بهترین شکل برات حلش کنه.
سلام عزیزم
من نمیخواستم این همه مدت بمونم .به اصرار همسرم موندم .و چون همسرم وقتی میاد شهرستان خونه ما ،ما خیلی باهم خوبیم .و دوری زمینه ساز دعوا بین ما میشه و علاقه مونو کم میکنه .و اینکه اون نمیتونه زیاد بیاد خونه ما .من این همه موندم .البته جاریم تعریف میکرد ک اول ازدواج یه ماه مونده خونه مادر شوهرم !!!!!! یبار دیگه هم رفتم 2هفته موندم اونبارم خیلی مسایل پیش اومد ولی همسرم دهن لقی نکرد .این دفعه اینجوری شد.شاید بخاطر اینکه دو سه بار خونشون ازش پیش پدر مادرش شکایت کردم ولی سر چیزای کوچیک مثلا تا ظهر میخوابید بدون توجه به من که رفتم دیدنش یا سر مانتو گیر الکی میداد به پدر مادرش میگفتم .اینا بار اول بود بعد از یکسال که من شکایت سوهرمو میکردم .شاید چون خسته شده بودم .اینکه حرمتا شکسته شده نمیدونم چی بگم .من زندگیهای خیلی بدترو دیدم ک دارن زندگی میکنن .مگه چی شده یه دعوا بوده بین من و شوهرم و هردو سر هم داد زدیم .یعنی دیگه نمیشه زندگی کرد؟