مجددا سلام
آقای محترم شما میتونید از برخی از وقایع پیشاپیش جلوگیری کنید
مثلا از ایشون بخواین به مادرشون بگن که براشون چیزی نخرن و با درآمد خود شما و همسر شما زندگی کنید اصلا دلیلی نداره که مادر ایشون دو ماه یکبار مانتو بگیره برای ایشون
به خانمتون بگید زیاد تمایلی ندارید پول دیگران وارد زندگی شما بشه و از طرفی مایل نیستید دائم از اینکه جملات مادرم فلان کارو کرد و توقع تلافی یا توقع مشابه از خانوادم رو از شما بشنوم (قاطعانه)
کاری کنید اصلا وارد این وادی نشه خانم شما
یعنی کمک خانواده ایشون رو به طور کلی از زندگی حذف کنید و روح و روان خودتونو نجات بدید چون خانم شما ظرفیت اینکه خانوادش کمکی به شما بکنن رو نداره و عذابی که بابت این موضوع وارد زندگی شما میشه از لذت کمک گرفتن بیشتره
ولی در رابطه با عیدی خوب واقعا هرچی که یه نفر میده قاعدتا همونو پس میگیره یا مثلا در رابطه با کادو
مادر خانم شما 100 تومن عیدی داده شما دقیقا همون پول رو تبدیل به یه هدیه کنید و براشون ببرید
لازم نیست چیزی از جیبتون روش بذارید که میگید ندارم
در رابطه با بقیه افراد هم همینطور نمیشه به کسی که 20 تومن داده شما 100 تومن بدی بعد به کسی که 100 تومن داده 50 تومن بدی
راستش من هم فکر می کنم عیدی یه جورایی لازمه حالت تلافی رو داشته باشه
حالا مثلا اگر مایلید به مادرتون کمکی بکنید در قالب دیگه ای این کارو بکنید نه الزاما در قالب عیدی
میتونید قبل عید یه پولی به ایشون بدید که توی دستشون باشه یا مثلا یه سری وسایل بخرید برای ایشون (میوه و گوشت و ...)
دوست عزیز
یار مهربان
ما نباید کاربری رو نسبت به همسرش بدبین کنیم به عقیده من با تجسس ایشون در صحبتهای خانم ایشون با خانمهای دیگه فقط یه مشکل به مشکلات ایشون اضافه میشه و زمینه برخورد و نارضایتی جدیدی فراهم خواهد شد
همه آدمها از جمله ایشون و همسر محترمشون یک سری اشکال دارن که الزاما از صحبتها و نصیحتهای دیگران نشات نگرفته خیلی وقتها اون اشکالات یا عقاید افراطی و نادرست از خود فرد هست کاری به افرادی که باهاش صحبت میکنن نداره
پرواز کن آنگونه که می خواهی
وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند
علاقه مندی ها (Bookmarks)