سلام به شخصه من اگر پسر بودم با این شرایط ازدواج نمی کردمهمونطور که گفتم نمیتونم رفاه بیش از چیزی که الان دارنو براشون تامین کنم و حتی خیلی کمتر از اون در توانم هست. برای مثال اونها هر سال یک یا دوبار سفر خارجی میرند و من تا به حال چنین سفری نداشتم و اگر ازدواج کنم تا ۵ سال اینده نخواهم داشت.یا مسکن، من به زندگی در اطراف تهران مثل کرج یا پردیس برای سالهای اول فکر میکنم. ایا برای اونها قابل قبول؟
حداقلش با کسی ازدواج میکردم که اگر بالاتر هم نبودم حداقل پایین تر ازشون هم نمی بودم .
چون از همین حالا شما در مقابل اون ها احساس ناتوانی در تامینشون در اون حد دارین، خود این در میزان غرور و اعتماد به نفستون تاثیر خواهد گذاشت ...
همین که اون ها سفر خارجی داشتن و اونجا تحصیلاتی دارن نشونه تفاوت های فرهنگی و سطح مالی شما و ایشون هست .
حدس میزنم از خانواده مذهبی باشن ولی به عنوان نسل جوان ازادترند. به عنوان مثال میتونه عکس بدون روسری بگذاره و خانواده اعتراض نکنن
این که شد تناقض ... مذهبی بودن تعریف مشخصی داره حداقل تو مسایل ظاهری قابل تشخیص هست حالا اگه باطن اش قابل تشخیص نباشه .
اقای نجار
به نظر میرسه شما تکلیفتون باخودتون مشخص نیست
معیارهاتون دقیق نیست خط و مشیتون رو مشخص نکردید
انتخاب قبلیتون هم سنش ازشما بیشتر بود .
لازمه در این موضوع هوشیارتر و عاقلانه تر برخورد کنید
درغیر این صورت با تکثر نظرات مواجه میشین:
یکی عقاید فمینیستی داره و اصلا جایگاه خاصی برای مرد قایل نیست از نظرش زندگی بین مرد و زن یه شراکته و فرقی تو نقش هاشون نیست حتی نمیتونه برتری و مدیر بودن مرد رو قبول کنه و شدیدا نسبت به جایگاه مرد جبهه میگیره !!!
یکی دیدگاه اسلامی داره و معتقده مرد تامین کننده زن و مدیر کل خانواده است و زن و بچه هاش رو زیر بال و پرش میگیره پس مسلما بهتره قوی تر و محکم تر باشه و برای خانومش در مقایسه با خانه پدری کم نذاره .
علم روان شناسی هم مسلما بر اساس طبیعت مرد وزن صلاح میدونه که زن و مرد هم کفو هم باشن چه مذهبی چه سیاسی فرهنگی اقتصادی و...
حالا به نظرم بهتره شما معیار های خودتون رو بازیابی کنید و اگر خواستید اینجا بنویسید :
نهایتا اگر اصرار به اشنایی با خانم دارین با حدس و گمان قابل حل نیست باید حضورا و با خانواده باهاشون اشنا بشین و بعد تصمیم بگیرین که ایا هم کفو هستین یا نه چه بسا که خود اون ها نظرشون منفی باشه و یا داستان طور دیگه ای پیش بره .
البته خیلی ها با این شرایط ازدواج کردن چون این یک انتخاب و مساله شخصی هست و مسلما به معنی شکست و منجر شدن به طلاق نیست ولی ماباید بدونیم که اصل چیه و درستش چیه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)