نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
آفرین ویلیام.

خیلی خوب جلو رفتی.

به نظر من برو به مشاورتون بگو چند روز (مثلا دو هفته) آزمایشی توی یه کلاس جدا درس می خونی تا ببینی می تونی استرست رو کنترل کنی و بازدهیت به نسبت خونه چقدره. اگر خوب بودی که می مونی مدرسه . در غیر اینصورت هم همون ساعت یک میری خونه.
نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
آفرین ویلیام.

خیلی خوب جلو رفتی.

به نظر من برو به مشاورتون بگو چند روز (مثلا دو هفته) آزمایشی توی یه کلاس جدا درس می خونی تا ببینی می تونی استرست رو کنترل کنی و بازدهیت به نسبت خونه چقدره. اگر خوب بودی که می مونی مدرسه . در غیر اینصورت هم همون ساعت یک میری خونه.
ممنونم.
بحث حضور در کلاسهای مدرسه هم هست ، من امروز با مشاور مدرسه هم حرف زدم ، گفتند من با شناختی که از تو دارم و همچنین پارسال و دوسال قبل میدیدم که مثلا 2 هفته میومدی مدرسه و بعد به هم میریختی و 2 یا 3 روز غیبت میکردی تا دوباره خودت را بازسازی کنی و برگردی
ایشون میگفتند بعضی از معلمهای چهارم خیلی روی این مسئله ی کلاس نیومدن حساس هستند و ممکنه حتی نمره ی مستمر بهت ندن و بندازنت
گفتند سال سوم و دوم معلمها زیاد حساس نبودند ولی سال چهارم معلمها خیلی حساس اند.
همچنین میگفتن این وقفه در مدرسه اومدن به روال روتین کنکور من هم ضربه میزنه
مشاور مدرسه گفتند من کاملا موافق مدرسه اومدن تو هستم ، اما به شرطها و شروطها ، که بهم قول بدی و قسم بخوری که دیگه سفت میای جلو و محکم خواهی بود... در حدی که در هر شرایط بد روحی هم که قرار داشتی در مدرسه حاضر شوی... حتی اگر در بدترین شرایط روحی بودی و بدترین احساس رو داشتی باید سرکلاس مدرسه حاضر شوی....
من نمیدونم میتونم به مشاور این قول را بدم یا نه... یعنی هنوز خودم نخواسته ام که اونقدر قوی باشم... متوجه منظورم میشید؟ چون خیلی تلاش کردم تا قوی باشم ولی از بس شکست خوردم دیگه سرخورده شدم و تلاشی برای بهبود روحیه ی خودم نمیکنم.... تازه فکر نمیکنم بتونم اونقدر قوی باشم که 9 ماه تمام را بدون ناراحتی به مدرسه بروم..
به هرحال من باید به مشاور مدرسه قول بدم... ایشون گفتند حتی باید دستت رو روی قرآن بذاری