سلام مونای عزیز.چه پیشنهادای خوبی.مورد ۵و۶رومعمولا انجام میدم.از مورد ۱خیلی خوشم اومد خیلی خوشگله وبه قول همسرم از اون دست کارای صورتیه.حتما بزودی عملیش میکنم.بسوزه پدره عدم استقلال مالی وگرنه میرفتم براش یهps4خوشگل میگرفتم تا عمر داره دستمو میبوسید.ولی الان تا۵تومن کارت میکشم سریع زنگ میزنه آنی کجایی باز رفتی بیرون منو بدبخت کنیباید یه فکریم به حال این مشکلم بکنم.که ماهانمو بریزه تو کارت خودم.
همسر من همونطور که تو تاپیک قبلی گفتم عاشق تکنولوژیه.باید برم بیرون ببینم چیکار میتونم بکنم براش.
پیشنهاد نمایشگاه ماشینم فکر خوبیه.ولی میدونم اگه بریم قشنگ ۱هفته میشینه مغز منو میخوره که فلان ماشین اینجوری بهمان ماشین اونجوری.ولی خوب اگه ۱روزم از دغدغه هاش دورش کنه برا من ارزش داره.به نظر من خرید کردن برای خوشحال کردن مردا یکی از سخت ترین کارای دنیاست چون از دفهءچهارم وپنجم به بعد ادم دیگه نمیدونه چی بخره.لباس کیف ادکلن ساعت ودیگه چی ؟هیچی.بعدش باید برم سراغ دنیای پیچیدهءتکنولوژی.اما شما بخوای برای یه خانوم کادو بخری از همین دم در خونه تون تا دور ترین نقطهءشهر همینطور مورد هست برای خرید کردن.از پاستیل وشکلات بگیر تا اااااااااجواهر
بچه ها اگه راهی به ذهنتون میرسه برای خوشحال کردن مردا ودور کردنشون از این دنیای پر ازاسترس دریغ نکنید.شاید به درد خیلیا بخوره.
ممنون میشم![]()

باید یه فکریم به حال این مشکلم بکنم.که ماهانمو بریزه تو کارت خودم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)