بهتره پارکها یا مکانهایی که توش آدمهای بیفرهنگ میرن، رفت و آمد نکنین.
بالاخره آدم به طور تقریبی میدونه که کجاها، چه آدمهایی از چه سطحی میرن و میان.
بهتره یه دختر خانوم کنار خیابون یا جایی منتظر نمونه، میتونه تنظیم کنه چند دقیقه دیرتر برسه، البته اگه قراره منتظر یه آقا باشه و احتمالاً اون آقا با ماشین میاد، آقا تو ماشین چند دقیقه منتظر بمونه بهتره تا دختر خانوم.
بقال سر کوچه هم واسه من پیش اومده، من هیچ وقت هیچ حرف اضافهای نمیزدم، ولی یه بار سر یه چیزی خودش تعریف کرد و خودش خندید (هدف این بود ببخشید لاس بزنه و منم باهاش بخندم) ولی من سه سال هست پامو تو مغازش نزاشتم!!!
من به هیچ وجه تحت هیچ شرایطی درگیری و دعوای فیزیکی و لفظی رو نمیپذیرم، همین که جلوی من چند تا فحش بده بهشون که من بفهمم ناراحت شده کافیه (البته فحش رو اونا نشنون، فقط خودمون دو نفر)
انتظار برخورد یا عکسالعمل دیگهای رو ندارم و همینقدر کافیه.
در هر صورت این یه واقعیت هست که همیشه افراد کثیف و بیفرهنگ همیشه بودن و هستن و خواهند بود.
ولی این نظر من هست که اگه بعد از ازدواج شرایط مالی اوکی داشتین، حتما یه ماشین برای همسرتون فراهم کنین، یا اگه خودتون ماشین خیلی به کارتون نمیاد و فقط میرین سر کار میزارین تو پارکینگ و باهاش برمیگردین، ماشین رو در اختیار خانوم بزارین، حالا ایناشو هرکودوم صلاح میدونین ولی من به شخصه از وقتی ماشین دار شدم 99% سر این مسائل به آرامش رسیدم که قابل وصف نیست.
حالا من جز دستهای هستم که یه حجابی دارم و اندامم اصلا معلوم نیست با مانتو ولی افراد بیخاصیت با کلامشون اجزای صورت رو که معلوم هست مورد عنایت قرار میدن!!!!!!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)