سلام
می دونی من خودم با کلی مشکل اومدم تو این سایت و به قول شما نسخه مشابه همه واسم نوشتن اما بدجور تاثیر داشت .
به نظرم زن ها و مرد ها یک سری خصوصیاته مشترک دارند واسههمین نسخه یکسان پیچیده میشه .
اما قبول ندارم که همیشه باید ما کوتاه بیایم . ما باید بلد باشیم جه جوری برخورد کنیم که غرور مرد مون شکسته نشه . خوب مرده و غرورش . به قول مختار اگه غرورم جریه دار شه عشقم رو سر میبرم . این هم خصوصیات مرد هاست. خدا در وجودشون قرار داده به هزار دلیل . بد بختانه به خاطر عوض شدنه سبک زندگی زن ها هم یک پا مرد شدند واسه همین غروراین دو تن روبه رو هم قار می گیره . تا حالا به این توجه کردید که چرا دیگه مرد ها معلم دوران ابتدایی نمیشن ؟
چون فهمیدن که مرد ها نیم تونند مهر و محبتکافی و صبر و حوصله لازم رو برایبچه های ابتدایی داشته باشند عزیزم این هم خصوصیت ما زند هاست. به قول شوهرم میگه تو مثل گربه ای همش خودت رو به من میمالی . البته از گفتن این حرفش لذت می برم و اون هم با لذت اینحرف رو می زنه . خوب این هم جزء خصوصیات ما دو جنس مختلف . این تعادلیه که خدا ایجا کرده . پس بهتره هر کی نقش خودش رو بازی کنه . ه میگم بدبختانه با مرد شدن زن ها این معضل زیاد شده

علاقه مندی ها (Bookmarks)