نقل قول نوشته اصلی توسط داود.ت نمایش پست ها
چون سیستم سایت تغییر کرده ، خیلی از کاربرها هنوز نتوانستن دسترسی پیدا کنند

این مورد نیاز به مشاوره فی مابین 2 طرفه بین شما و نامزد آیندتون داره !
ولی رابطه جنسی ابتدای عقد توصیه نمی شه ، اگر هم موافقت خواستید بکنید حداقل بعد چند ماه تا کامل با اخلاق و روحیاتشون در شرایط مختلف آشنا بشید اگر مشکلی نبود می تونید رابطه رو فراتر ببرید
درمورد مشاوره که میخوام قبل از عقد حتما باهم بریم مشاوره. اگر مشکل شخصیتی با هم داشتیم مشاور بهتر می تونه تشخیص بده.
در این مورد هم فعلا تصمیمم به حرف شما نزدیکه و اون اینه که چند ماه اول رابطه نباشه تا اگه مشکلی پیش اومد و حتی کار به جدایی کشید جدا از این مسئله بتونیم منطقی تصمیم بگیریم.

نقل قول نوشته اصلی توسط shabe niloofari نمایش پست ها
عزیزم من فقط تجربه شخصی مو می گم.تصمیم گیری با خودته
من و همسرم مدت زیادی قبل از عقد با هم آشنایی داشتیم و دوران نامزدی و عقدمون هم دقیقا 2 سال طول کشید. در مدت 2 سال من تقریبا 3 شب در هفته رو پیش شوهرم می موندم. اما بهش اجازه رابطه جنسی کامل نمی دادم
با اینکه شوهرم اصرار زیادی می کرد و از این قضیه خیلی ناراحت بود، اما من فکر می کردم کار درست همینه
کار به جایی رسید که رابطه عاطفی ما در اواخر این 2 سال و نزدیک به مراسم عروسی به شدت سرد شد و ما از هم خیلی دور شدیم
الان بعد از 3 سال فهمیده ام که در اواخر دوران عقدمون شوهرم با زنی چت می کرده و بعضا راجع به مسائل جنسی هم صحبت می کردند
اون البته اشتباه خودشو و قبول داره، اما دلیل اصلیش و اجازه ندادن من برای ارتباط کامل می دونه
در کل دوران عقدمون برای هر دوی ما پر تنش ترین و بدترین دوران از ابتدای آشناییمون بوده
هر تصمیمی که می گیری، سعی کن آرامشتون در این دوران تحت هیچ شرایطی خدشه دار نشه
ممنون عزیزم. حرفت رو کاملا قبول دارم. رابطه جنسی کامل تو دوران عقد نگرانیهایی داری مثل بارداری ناخواسته و به همین دلیل من مخالفم. اما همینطور که شما گفتین عدم رابطه اونم تو دوران عقد بلند مدت ممکنه باعث بشه به راههای غیرصحیحی مثل همین دوستیها روی بیاره. حتی اگه این دوستیها هم نباشه نگرانی بزرگ اینه که اگر خیلی به نبود رابطه تاکید کنم از من سرد شه و باعث بشه حتی رابطه ی عاطفی مون هم آسیب ببینه.