ازدواج خوبه در صورتی که شرایطش برات مهیا باشه و آمادگیشو داشته باشی .خونه مجردی برات حکم یه فرار داره از شرایطی که الان توشی و با فرار به جایی نمیرسی . فکر کنم جواب این سوال خودت بهتر از هر کسی میدونی به خودت رجوع کن.
تشکرشده 91 در 52 پست
ازدواج خوبه در صورتی که شرایطش برات مهیا باشه و آمادگیشو داشته باشی .خونه مجردی برات حکم یه فرار داره از شرایطی که الان توشی و با فرار به جایی نمیرسی . فکر کنم جواب این سوال خودت بهتر از هر کسی میدونی به خودت رجوع کن.
rozaneh (سه شنبه 13 فروردین 92), roze sepid (جمعه 16 فروردین 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 15 فروردین 92), شیدا. (جمعه 16 فروردین 92)
تشکرشده 7 در 7 پست
ممنون از جوابتون.اگه واقعا به دختر احساس داشتم لحظه ای شک نمیکردم.اما چون فقط دوبار این دختر خانم رو چند لحظه ای دیدم به خاطر همین اصلا نمیدونم چه حسی بهش دارم.هیچ شناختی هم نسبت بهش ندارم.البته از خانوادش شناخت زیادی داریم.چون آشنای دورن.اما از خود دختر نه.اصلا ممکنه برای خودش کسیو در نظر داشته باشه.یا اصلا از من خوشش نیاد.
کلا اینجوری بگم بهتون .همیشه دوس داشتم با یکی خودم آشنا شم و بعد اون رو به خانواده انتقال بدم و بعد ما بقی قضایا.اینجوری که هیچ شناختی ندارم یه جوری تردیدم بیشتره.
واسه همین موضوع هم امسال دانشگاه واسه ارشد شرکت کردم تا هم ادامه تحصیل داده باشم و هم اینکه شاید تو دانشگاه بتونم با کسی آشنا شم.
الان از یه طرفم میگم بی خیال این خانم بشم و منتظر دانشگاه باشم.
از طرف دیگه هم میگم از کجا معلوم دانشگاه بتونم فرد مورد نظر رو پیدا کنم و بعد اینجوری این خانم رو هم از دست بدم.
کلا افکارم آشفتست
- - - Updated - - -
ممنون از جوابتون.منم با ازدواج موافقم.اما هنوز تردید های دارم که تو پست بالا گفتم.ممنون میشم بازم نظرتونو بگید
- - - Updated - - -
فرمایشتون متینه.
خودمم میدونم که ازدواج گزینه ای بهتریه.اونم واسه آدمی مثه من که 28 سال مواظبت کرده.
اما تردیدهام زیاده هنوز.امان از تردید ها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)