خانمها که برای این حس طبیعی دوره و آموزش ندیدند. اگر نمی تونند قبول کنند یعنی ذات و آفرینش زن این حس را دارد.
مثل این که به شما بگن غیرت را دیگه بذار کنار.
بله. زن و مرد فرق دارند. ولی این چه ربطی به موضوع داره؟
کسی نمی گه چون مردها حاضر نیستند چند شوهری را بپذیرند، پس زنها هم چند زنی را نمی پذیرند.
اگر همه مردهای عالم حاضر باشند زنهاشون را با هم شریک بشن، هیچ زنی دوست نداره شوهرش را شریک بشه. واضحه؟
تا بوده و هست زنها به این موضوع حساس بودند. فقط اگر قدرت و توانایی جدا شدن نداشته باشند مجبورند که تحمل کنند. چند ساله که تواناییهاشون بیشتر شده و لزومی نمی بینن هر خفتی را به اسم آقا بالاسر داشتن قبول کنند. گرچه دستشون از نظر قانونی هنوز خیلی بسته است.
من درست متوجه این یک چهارم نشدم. اگر منظور 4-5 روز پریود یک خانم است که خیلی حرف جالبیه!!
درسته که روابط جنسی بخش و دلیل مهم ازدواج است، اما نه دیگه تا این حد !!!
ضمن این که یک مرد 65ساله (که 25 سالگی ازدواج کرده و 40 سال هم زندگی کرده) واقعا هر روز نیاز به سکس داره و اون چهار روز براش غیرقابل تحمله؟ تازه اگر همسرش هنوز توی اون دوران خاص باشه!!!
استدلال هات تو حلقم آقای کامروا!!!!!!!!!!!
کدوم آماری می گه تعداد دختران از پسران بیشتره؟
اگر ترکیب جمعیت به شکل مصنوعی دستکاری نشه ( مثل هند بخاطر مسایل فرهنگی نوزادان دختر کشته نشه، یا مثل چین بخاطر سیاست تک فرزندی و ترجیح فرزند پسر، جنین دختر سقط نشه )
نسبت پسر به دختر در بدو تولد حدود 105-103 است. یعنی 105 پسر در مقابل 100 دختر متولد می شوند. چون مرگ و میر پسرها از دخترها بیشتر است این نسبت به تدریج با افزایش سن به 100 نزدیک می شود. یعنی در جوانی و میانسالی تعداد دختر و پسرها برابر است.
و باز چون این روند مرگ و میر بیشتر مردان ادامه داره، در کهنسالی این نسبت کمی به سمت دخترها مایل می شه یعنی مثلا 98 پسر در مقابل 100 دختر ( دقت کنید کهنسالی )
جامعه ایران هم از این لحاظ یک جامعه نرمال است و هیچ آمار و مستنداتی مبنی بر زیادتر بودن دخترها نیست.
- - - Updated - - -
آقای کامروا
با اختیار کردن همسر دوم و مبحث عدالت، شما باید یک شب در میون خونه هر کدام از همسران باشید.
این هست که نصف اون روزهایی که همسر اول پریود است به اجبار و قانون یک شب در میون نزد ایشون هستید که طبق نظر شما بلااستفاده هم هست ( شرم آوره ولی خب نظر شماست دیگه !! )
پس 5 سال از اون ده سالتون هنوز پابرجاست.
5 سال هم با خانم دومی حروم می شه و بلا استفاده است.
در واقع اگر تعداد خانمها زیاد می شه، تعداد روزهای پریود مجموعشون هم زیاد می شه که باز تقسیم بر دو می شه و همون می مونه. سه روز در ماه با اولی نمی تونید باشید و سه روز در ماه با دومی. باز می شه شش روز در ماه؟
درست حساب کردم؟
یعنی من موندم تو این ده سال !!!!!!!!!!!!!
استدلالهای زیادی از آقایون واسه زن دوم و سوم شنیده بودم. اما این یکی خیلی واسه من جدید بود![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)