نوشته اصلی توسط
rojan s
No titleمن اگه با شوهرم بد بودم اگه کمبود میزاشتم،اگه جدا از همسر بودنشون رفیق شون هم نبودم هرگز همچین مساله ای رو با من در میون نمیزاشت و مطمئن ام که هرگز به دور چشم من هم این کارو نمیکرد،خوب شناختمش دیگه
رژان جان سلام من الان تاپیکت رو دیدم با اجازت نظرم رو میگم لطفا توجه کنشما از شرع صحبت کردی و میگی تایید شرع مقدس در این رابطه وجود داره الان همسر شما بدون داشتن محرمیت با این خانم داره صحبت میکنه تا جایی که من میدونم این کارو شرع تایید نمیکنهعلاوه بر اینکه گفته شده از گفتگو با نامحرم بپرهیزید گفته شده در مواقع لزوم هم سعی کنید صدای شما اصلا لطافت و کشش برای نامحرم نداشته باشهدرد دل اون خانم برای همسر شما چندان شرعی به نظر نمیادو اما در مورد صیغه:همین الان تصور کن یک شب همسرت رفته پیش اون زن تا صبح خوب این موارد بعد از صیغه یه امر طبیعی هستش دیگهخوب اون شب شما چه حسی داری؟ مطمئنا درد دل همسر شما با شما هم صحبتی با یه بیوه زن نبوده بلکه روابط کلی بوده اگه اینطور بود که مادر خودش یا مادر شما برای هم صحبتی کافی بود نیازی به یه زن اضافه نبودشما میگی اون خانم مهربون و فهمیده است؟به نظرت کسی که هنوز جای پاش محکم نشده میتونه نامهربون و نفهم باشه آدما برای محکم شدن جای پاشون اولش خیلی خوبن اون تنها راهش برای رسیدن به همسر شما گذشتن از شماست پس باید بی سر و صدا و با سیاست رفتار کنه در غیر اینصورت چون شما فعلا قدرتت بیشتر از اون هست اونو از زندگیت پرت میکنی بیرونپس روی فهم و شعور اون حساب باز نکندر ضمن اینکه احساسات آدم عقل آدمو ضایع میکنه کافیه روابط اون و همسرت احساساتی بشه اون دیگه از هر راهی برای تسلط به همسر شما استفاده خواهد کرد اصلا اصلا شک نکنفکر میکنی چرا خانومها بعد ازدواج با مادر شوهر مشکل احساسی دارن حتی فهمیده ترین خانمها علتش اینه که تمام احساس همسرشونو برا خودشون میخوان در حالیکه شاید قلب ازدواج خیلی نقش فهمیده ها رو بازی میکنن و میگن اهل روابط مسالمت آمیز هستن ولی حتی توجه همسرشون به مادرشون عذابشون میده شما وضعیت صلح موجود رو نبین بیشتر فکر کن بعد از صیغه همسرت روابطش با اون خانم حضوری میشه و خوب محرمیت هم که وجود داره خیلی چیزا پیش میاد که شما عذاب خواهی کشیدگفتی کار به بچه و ... نمیکشهیه زن مستاصل و درمانده برای پایدار شدن خودش توی زندگی یک مرد از هیچ عملی فروگذاری نمیکنه زنها حمایت طلب هستند اونم نه یه حمایت موقتی. بچه دار شدن برای اون خانم یکی از مطمئنترین راههاستمطمئنا اون خانم هم هدفش از صیغه شدن فقط حرف زدن نیست هرچند با حرف زدن هم میشه یک مرد رو به مرور وابسته کرد و بعد متعاقبش مسائل دیگه...

نوشته اصلی توسط
rojan s
No titleمن اگه با شوهرم بد بودم اگه کمبود میزاشتم،اگه جدا از همسر بودنشون رفیق شون هم نبودم هرگز همچین مساله ای رو با من در میون نمیزاشت و مطمئن ام که هرگز به دور چشم من هم این کارو نمیکرد،خوب شناختمش دیگه
در این مورد خاص به نظر من اگه تا این حد رفیق همسرت نبودی و بعضی حرمتها وجود داشت بهتر بود اصلا لازم نیست با همسرت اونقدر صمیمی باشی که چنین درخواستی داشته باشهیه نکته دیگه اصلا فکر نکن مردهای دارای یه همسر اغلبشون روابط مخفی دارنمن خودم بالای 95 درصد مردای اطرافم دارای یک همسر و فاقد هر گونه روابط خارج از عرف هستند با این استدلالها خودتو گول نزن اون 5 درصدی هم که میگم مربوط به یه مرده که میدونم اهل این روابط هست و البته الان زن و بچه اش از خونه بیرونش کردن و رفتهداری میفتی توی چاهی که خودت برای خودت کندی زودتر بیدار شو و خودتو نجات بده دوستم
پرواز کن آنگونه که می خواهی
وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند
علاقه مندی ها (Bookmarks)