ممنون که پی گیر هستی آره واقعا دمش گرم آخه واقعا هم دیگرو دوست داریم خانواده ام تو قع داشتن که من تازه با داداشم گرمم بگیرم باورت میشه که با یه اس از دلش در اومده و الان با داداشم خوبه ولی داداشم هنوز این بنده خدا حرف که میزنه همش میخواد ظایع و دهن کجی میکنه بهش و من میبینم و عذاب میکشم و واقعا خانواده ام هم چیزی نمیگن چون دیوانه است و دادو بیداد راه میندازه و شیشه خورد میکنه خیلی اخلاقش بده داغونه فقط همه چیزو تو زور بازوش میبینه از بچه گی اینجوری بوده من ساکت و آروم و منطقی عوضش اون دیوانه و عصبی نه خانواده من تنها ایرادشون مخصوص ایراد پدرم اینه که حرف و مشکل و تو روی طرف نمیزنه پشتش میزنه خودشم الان داره ازدواج میکنه با یه دختر دیوانه تر از خودش دلم فقط برای مامان بیچاره ام میسوزه خانواده من یه ایرادی که دارن چون صدا در نیادش چیزی نمیگن الان شوهرم تو مغازه میخوابه بعضی وقتا میادش خونه ما واقعا اذیتم کردن درست شوهرم اوایل خیلی بهم گفت من غریب بودم اینجا ببین چیکار کردن باهام اما الان دیگه بعد اون اس داداشم و معذرت خواهیش چیزی نمیگه دیگه تا آخر این ماه به خانواده ام فرصت میدم بعد اون به شوهرم میگم بره تهران چون بابام گفته کمک میکنم کارتو شروع بکنی

- - - Updated - - -

این تایپیک جدیده در ادامه این موضوع با رفتارهای زشت و نسنجیده خانواده ام با شوهرم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از راهنماییت ساراجون راست میگی خانواده من ایراد دارن این تایپیکم بازه ممنون میشم در زمینه رفتارهای شوهرم نیز راهنماییم بکنید