zendegi movafagh عزيز صحبت شما كاملا متين.اصلا مادر من هميشه به اين خانم نيش و كنايه ميزدن! پدرمم كاملا از عروسش متنفر بود! حالا خوب شد! اما توجه كنيد تمام اين خانمهايي كه وارد اين سايت ميشن براي حل مشكلشون دارن تلاش ميكنن نه فرار. ايا فرار راه حل مناسبيه؟ بارها ديدم در مورد نيش و كنايه كارشناسان عزيز نظر دادن كه يه گوشتون در باشه يه گوش دروازه. يا اگه از كسي بي محبتي ميبيني شما به محبت كردن ادامه بده و حتي بيشترش كن. من واسه چي اين وقت شب اينجام؟ ميخوام خودمو گول بزنم؟ صحبت يه زندگيه. مطمئن باش اگه مورد حادي بود حتما ميگفتم. زن من واسه حفظ زندگيش تلاش نكرد. مايه نذاشت. اصلا مهرشو ميكرد 14 سكه. به نظر شما الان كه گذاشته اجرا چندتاشو ميتونه بگيره؟بخدا اگه روي سكه رو ببينه! پس ميتونست و نكرد. منو زخمي اعتماد كرد اونوقت انتظار عاطفه داشت؟بله گفت من محبت ميخوام گفتم محبت دادني نيست بايد كاري كني كه طرفت صادقانه دوست داشته باشه نه اينكه گداي محبت باشي!
- - - Updated - - -
شما خانم محترم. ميتوني رو زندگيت قيمت بذاري؟ رو عمرت؟ واقعا چقدر واسه اعتماد و معرفت تو زندگيت احترام قائلي؟ خودتونو بذاريد جاي من و صحبت كنيد. اگه خداي ناكرده يه دختر با برادر خودتون اينكارو بكنه بازم اين طور قضاوت ميكرديد؟ من تو زندگيم هيچي كم نداشتم. خونه ماشين پول . فقط و فقط آرامش نداشتم. به خدا كارگرهايي زير دستم كار ميكنن كه ماهي 300-400 حقوق ميگيرن مستاجرن اما شادن خيلي وقتا بهشون حسوديم ميشه. درمان اين درد ها خلاصه ميشه تو سياست زندگي چه مرد چه زن. اما به نظر من در مورد آرامش در زندگي اين هنر و سياست زنو بيشتر ميطلبه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)