نقل قول نوشته اصلی توسط zendegiye movafagh نمایش پست ها
اول اینکه مقابله به مثل کار درستی نیست
اگر ایشون به پدر شما زنگ نمی زنه شما باید با رفتار خوب و صحیح بهش یاد بدی نه اینکه شما هم زنگ نزنی ..چهار سال دیگه بچتون بگه روز پدر یعنی چی ؟ چرا تو خونه ما هیچ کی به پدرها تبریک نمی گه ؟
و...
اما در مورد ضعیف نشون دادن خودت کاملا بستگی داره به شوهرت که چه اخلاقی رو بپسنده
شوهر من به هیچ عنوان از زن ضعیف خوشش نمی یاد و هر وقت ضعف نشون دادم ازم فاصله گرفته
البته فقط با ضعف نشون دادن نیست که می تونی به شوهرت قدرت بدی . بلکه با رفتارت و احترامی که بهش می ذاری می تونی غرورشو حفظ کنی نه اینکه کوتاهی کنی تو وظایف به بهانه ضعف خودت و دادن قدرت به شوهرت
اما در مورد فایده گرایی بله ایشون فایده گراست اما فقط برای خودش
خب ایشون می شینه تو خونه و شما بدون هیچ زحمتی با پای خودت می ری و با پای خودت برمی گردی که این خیلی برای شما خوشایند نیست پس سعی کن به خودت بها بدی و اگر شما دوبار رفتی از ایشون بخوای این دفعه ایشون زحمت بکشن بیان یا بیان دنبالتون و اصلا عصبانی نشید خیلی مهربون و با روی خوش اگر هم قبول نکرد شما هم تاکید می کنم با روی خوش بگید پس امروز رو می ذارم برای مثلا خوندن فلان کتاب یا انجام فلان کار نیمه تمام .
زندگی موفق عزیز اینطور نبوده که من مقابل به مثل کنم من روز پدر رو گل خریدم واسه پدرشوهرم و همون روز رفتم خونشون و به پدرشوهرم تبریک گفتم
در مورد اینکه به شوهرم قدرت بدم و. کاری کنم غرورش حفظ بشه کاری که من همیشه میکردم این بوده که به حرفاش گوش کنم و خواسته هاشو قبول کنم و انجام بدم همین باعث شده رفته رفته به یه آدم مطیع تبدیل بشم که خواسته های خودمو نادیده گرفتم. میشه یه چند تا مثال واسم بزنی که. برای اینکه به شوهرم قدرت بدم. و یه جوری که بهش بفهمونم باید تکیه گاهم باشه باید چیکار کنم؟
من الان پنج روزه که با شوهرم قهریم و هیچ تماسی نداشتیم و از اونجا که توی چند تا دعوای آخریمون هربار من پیشقدم شدم ایندفعه میخوام منتظر بمونم که اون آشتی کنه دلم میخواد دست از غرورش برداره چون همیشه من آشتی کردم مغرور تر از همیشه شده و خودشو تو همه دعواهامون حق به جانب دونسته چون من پیشقدم شدم دلم میخواد نظرتو راجع به این مساله هم بدونم
دیگه اینکه من بعد از یکسال و نیم هنوز نتونستم شوهرمو بشناسم که واقعا از چطور شخصیتی خوشش میاد شخصیت ضعیف. یا شخصیت محکم چون چیزی که همیشه میگه اینه که دوست دارم شرایطمو درک کنی و سعی کنی یه باری از رو دوشم برداری نظرتو راجع به این. هم دوست دارم بدونم اینکه با توجه به این حرفش از کجا باید بفهمم که چطور شخصیتی از منو دوس داره؟
بازم ممنونم که به تاپیکم توجه کردی