مرسی عزیزم. خودم هم بابت دوستش خیلی ناراحتم.گذاشتم توحال خودش باشه....
تشکرشده 12 در 5 پست
مرسی عزیزم. خودم هم بابت دوستش خیلی ناراحتم.گذاشتم توحال خودش باشه....
تشکرشده 12 در 5 پست
سلام.
هرچی میخوام دیگه سراغ این سایت نیام نمیتونم.آخه هیچ کس وهیچ جاروجز اینجاوشماها واسه درددلهام ندارم. اصلا نمیتونم بخوابم بدجور دلم گرفته ازاین همه بی مهری وبی اعتنایی دارم خفه میشم. خیلی تنهام. شوهرم نه خودش بهم اهمیتی میده وپیشم میمونه نه اجازه میده بیرون برم.حتی اگه بامامانم هم بیرون برم بعدش یه دعوای درست حساب میکنه تنها رفت وآمدم اصفهان رفتن وخونه فامیل رفتن بود وآرایشگاه دوستم رفتن اونم بابهونه آرایشگاه اونم تازه شاید دوماه یکبار اما اوناروهم قطع کرده.میگه اصفهان نمیام از فامیلاد خوشم نمیاد آرایشگاه هم نرو تو که جایی نمیخوای بری . باید چیکارکنمفقط خونه مامانم اینل.اوناهم دارن میرن.شاید دو سه هفته هم نیان.امروز تولدم بود بااینکه میدونست اصلا به روی خودش نیاورد. ازاین فاصله ها دارم میترسم فکر طلاق روهم اصلا نمیتونم بکنم. همش میگم کاش میمردم کاش نبودم.طاقت این همه بی اعتنایی رو از کسی که این همه بهم توجه نشون میداد روندارم .هیچ کاراشتباهی نکردم فقط به خواست خودش بچه دارشدیم وترک کرد.این همه آزار از طرف اون برام غیرقابل هضمه. دیگه حوصله بچه هام روهم ندارم.شور واشتیاقی واسه آینده قشنگی که واسشون ترسیم میکردم ندارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)