1. چرا همسرتون می خواد بره بوشهر؟ به خاطر کار یا به خاطر همراه بودن با خانوادش؟
سلام دريا جان
انسان بعضاً مجبور است اتفاقات و تغييراتي را در زندگيش بپذيرد . لذا چگونگي پذيرش و كنار اومدن و يا عوض كردن شرايط به مطابق سليقه خود شرط اساسي در برخورد است . اما بحث رفتن به شهر ديگه:
شوهرتون كه تعهد و وظيفه تامين زندگي متعارف و حد اقلي را براي شما بعنوان خانوادش داره ، حق انتخاب محل كار و زندگي را هم خواهد داشت.
2- همچنانكه ايشون با توجه به شرايط و دلايل مثبتي كه عنوان ميكنند درخواست نقل مكان به بوشهر دارند شما هم بايد بدون موافقت و مخالفت بحث را جدي مطرح كني كه تو هم دلايلي داري كه در شهر فعلي راحتتري . لذا بايد اولويت و دستاوردهاي قابل توجه و مطمئني باشد كه نقل مكان به شهر دور براي خودم و خانواده ام كه در قبال اونها هم احساس مشتركي داريم برايم موجه و قابل قبول باشه . بگيد كه من دوست دارم هميشه در كنار تو و همراه تو باشم ولي اين همراهي نميخوام موجب زجر و زحمت و پشيماني من از انتخاب تو باشد كه منجر به دوريمون از هم بشه لذا آرامش و خوشي و شادي كه در كنار خانواد داريم مخصوصاً براي من كه ارتباط بيروني و غيره كه ندارم فقط خانوادم است كه باهاشون دلتنگيم رفع ميشود به چه قيمتي بايد از آن محروم بشم و آآآآآآيا تو نميتواني در همين شهر برنامتو پياده كني ؟
3- اگر واقعاً انتقال به بوشهر پيشرفت اساسي در وضع زندگيتون و افزايش رفاه و جايگاهتون بدنبال دارد كه در شهر بجنورد( فعلي) مقدور نيست الان كه هم خودت جواني و سر حال و هم خانوادت نيازشون همراهي تو است و مشكل خاصي ندارن به قبولش بيشتر فكر كن ولي تغيير اساسي در رفاه و آزادي و رفت و آمدهاي بيشتر و..و رو قول مردانه بگير كه با توجه به آن تعهدات تصميم بگيرد نه اينكه بگويد رنجي كه اينجا تحمل ميكني برو بوشهر تحمل كن؟
4- مطلب آخر من اينكه اگر مجبور به پذيرش نظر شوهرت شدي به هر دليل و بي دليل و رفتي بوشهر سعي كن بجاي انتقاد رفتاري و كدورت با اداهاي زنانه اي كه خودتون بهتر بلدين از فرصت جديد نهايت لذت و همراهي و بهره برداري را ببرين و مطلقاً ناسازي نكنيد فقط بهره برداري كنيد . ببخشيد يك ضرب المثل خارجي است ميخوام بگم . انگليسيا ميگن اگر در معرض تجاوز قرار گرفتيد و هيچ راه فرار و چاره نداشتيد سعي كنيد بجاي زجر و سرزنش و مزمت خودتون از آن لذت ببريد!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)