5 - رابين هودبازي:
شخصيت بعضي از ما طوري است که هميشه دوست داريم به کسي کمک کنيم و مثل رابين هود نجات
دهنده ديگران باشيم. اين افراد معمولا جذب کساني مي شوند که در بدبختي به سر مي برند، مشکلات زيادي
دارند و محتاج کمک هستند و از اين طريق تبديل به يک مددکار اجتماعي مي شوند که نه تنها نمي تواند رابطه
عاطفي درستي داشته باشد، بلکه در اين ميان خودش را هم کم کم نابود مي کند. بايد دانست که ما يا شريک
عاطفي کسي هستيم يا مددکار او، بهتر است حد و مرز اين دو نقش مشخص باشد و باهم ادغام نشود.
البته در هر رابطه عاطفي، طرفين به هم کمک مي کنند و باعث رشد و کمال هم مي شوند، اما در حالت رابين
هود بازي، فقط يکي از طرفين آن هم به طور افراطي نقش کمک کننده دارد. اگر شما هم، چنين استعدادي
داريد بهتر است حس کمک رساني خود را در جاي ديگري غير از رابطه عاطفي به کار بنديد
6 - پر کردن خلأها:
مسلماً ما براي بيرون آمدن از رابطه اي که خلأهاي شخصيتي يا نواقص زندگي ما توسط آن برطرف مي
شود تلاشي نمي کنيم، حتي اگر در اين رابطه عيب هايي هم ببينيم. فرض کنيد من يک آدم خجالتي و بسيار
کمرو هستم. اگر رابطه ناسالم من با کسي باشد که بسيار اجتماعي و قدرتمند است و من بسياري از نيازها و
امروز زندگي ام را از طريق او تامين مي کنم، بيرون آمدن از اين رابطه برايم سخت مي شود چون در اين صورت بازهم
مجبور خواهم بود با اين نقطه ضعف خودم رو به رو شوم. اما راه حل مناسب تراين است که يک بار براي
هميشه با اين نقص مواجه شوم، آن را برطرف کنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)