سلام شارلوت عزیز.ایشالا که خوب باشی.شما هنوز خونه خواهرشوهرتون هستین؟
شارلوت جان،واقعا خیلی سخته که انتظار توجه و محبت از شریک زندگی داشته باشی و طرف مقابل نتونه برآورده کنه.من مجردم و شاید نتونم مث بقیه درست راهنمایی کنم اما اینکه دوستان میگن چون خسته است باید مراعاتش کنید به نظر من جندان درست نیست.یعنی این آقا تا زمانی که شرایط کاریش اینطوریه باید این رفتار را نشون بده؟خیلیا هستن که شرایطشون بدتره و این رفتار را ندارن.اما اگر شوهرتون اهل کار کردن نباشه و دنبال کارای راحت باشه مطمئنا از شرایط موجود ناراضیه.اینکه به خودتون صدمه زدید و منتظر محبت همسر برای بردن به دکتر اشتباه است.شما باید باید باید پیش از هر چیز به فکر خودت باشی و به خودت برسی و حتی اگه شوهرت تحویلت نگیره.ببینید شما باید به خودت برسی نه بخاطر شوهرت که بخاطر خودت.
دیگه اینکه من فکر میکنم شما هردو در رابطه با هم مشکل دارین.شارلوت عزیز کمی باخودت خلوت کن و منطقی باش و ببین چقد شوهرتو میخوای و چقد از رفتارها ی شوهرت برای تو دوستداشتینه و چه کارهایی عذاب اور.و در مقابل فک کن ببین شوهرت در مقابل کدوم رفتارات بیشتر واکنش میده ؟
بذار کمی هردو آرومتر بشین .بعد بشین با شوهرت حرف بزن و ازش بخواه باهات حرف بزنه و بگه چی عذابش میده.خیلی موقعا رفتار ما تجلی فشارهایی ست که طرف مقابل دلیلش نیست اما ما یاد نگرفتیم درست با این فشار عصبی مواجه بشیم و بدنبال بهانه برای تخلیه هیجانی هستیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)