به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 88

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 13 آذر 95 [ 18:31]
    سطح
    37
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran1000 Experience Points
    تشکرها
    31

تشکرشده 61 در 21 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
    خوشحالم که به حرفام توجه کردی

نه عزیزم من مشاور سایت نیستم
    منم یه کاربر معمولیم مثل شما. فقط سابقه عضویتم بیشتر از شماست و زندگی خیلی ها رو اینجا دیدم .
    یه تفاوت عمده دیگه هم با شما دارم. از زندگیم راضیم با وجودی که نه مثل شما اونقدر زیبام نه همسر دارم نه فرزند و نه پشتوانه مالی و نه حتی سلامتی کامل که واسه شما بدیهیه.

کسی قرار نیست پژمان رو از شما بگیره به جز خود شما.
    یادته که تو دعواهاتون پژمان دچار مشکل قلبی شد. اون موقع هم می خواستی بری جیگرشو در بیاری؟!!

یک نکته مثبت دیگه هم تو حرفات پیدا کردم کم و بیش همسرت رو می شناسی ولی
    یک نکته منفی اینکه بلد نیستی تو موقعیت های مناسب از شناختت استفاده کنی

می دونی پژمان مغروره اینقدر که حاضر نیست هدیه پول و طلا رو قبول کنه. یعنی می شناسیش و به غرورش واقفی
    این یه ویژگی مثبته برای یه مرد هست.
    اما نه تنها سعی نمیکنی غرورش رو حفظ کنی بلکه بدون در توجه به این موضوع با اصرار به خواسته هات غرورش رو لگدمال میکنی.

آکوا جان فکر کن و خوب هم فکر کن. ببین کجاها پژمان تو این زندگی اذیت شده؟ اگه خودت هم نمی فهمی از خودش کمک بگیر.
    دوستش باش. همسرش باش نه مادرش.

راستی اهل مطالعه هستی؟
    مقاله،کتاب؟

از دیروز تا العان همش به حرفات فکر میکردم صبا جون
    فک کنم شووهرم واسه حرفها مامانم نسبت به خونه حساس شد. چون
    پیش از ای دعواهامون مامانمم میدونس شووهرم راضی نیس ما باهاشون ساختمون بسازیم یک بار واسه همین شووهرمو دعوا کردحرفای خوبی بهش نزد گفت به چیت مینازی به قیاقت اگه دختر بهت دادیم دلمون واست سوخت گفتیم بی مادره بیکس و کاره .آواره ی بدبخت و ... شووهرم خیلی ناراحت شد شب تا صب خونه نیومد بعدش از داداشش فمیدم شب تا صب توی قبرستون رفته بود تا صب اونجا بودنمیدونم توی قبرستون واسه چی رفت من حتا فکرش واسم ترسناکه.
    بعدش خونه اومد با پدرشووهرم دعوا کردند به داییم گفت این زندگیو تو واسم درست کردی اگ یه روز بمیری تا 100سال بعد از مردنت نمیبخشمت.از اونروز دیگه فمیدم سرد شد نسبت بهم بیتفاوت شد
    صباجون من دوست دارم پیشرفت کنیم تو زمینای چندصدساله خونواده پدربزرگم چن سال پیشا معدن در اومد پدرشووهرم مجوزشو گرفت ولی یکی دومیلیارد تومن پول میخواد واسه این نشد راه بندازنش
    به شووهرم گفتم ازپدرمو شوهرخواهرمو داداشم پول بگیریم ازپدرشوهرمم یمقدار میگیریم از بانکم وام میگیریم راه بندازش یکی دوسال بعدش پولاشونو با سود میدیم حرف داخلش نباشه.گفت نمیخوام
    گفتم پژمان زندگیمون از اینرو به اونرو میشه چهارروز دیگه داداشات انجامش میدن چراتو انجام ندی.گفت نمیخوام هرموقه پولدارشدم راهش میندازم. 20 سال دیگرو میگه
    میگم پژمان چراتوهمیشه ازبقیه کمترمیخوای. بده من میخوام شوهرم حقشو بگیره؟
    برادرشووهر بزرگم توی شرکت پدرشووهرم کارمیکنه کارشووهرم اونجا بیشتره ولی داییم به شووهرم کمتر اون حقوق می ده.شووهرم میگه اون بزرگتره دوتابچه داره .ینی چی ما هم یه بچه داریم چراشووهرم بایدکمتربگیره چرابه پدرش نمیگه اندازه اون حقوق بده.
    واسچی شووهرم خریدای خونه برادرشووهرمو انجام میداد.با جاریم دعوام شد گفتم مگه شووهرمن نوکردرخونه باباته شووهرمنو میفرستی واست خریدکنه.جاریم ناراحت شدبه درک ناراحت شد کله شم پوکید
    پولای بیشترو خودشون میگیرن کاراشونم ما انجام بدیم؟؟؟؟؟
    صباجون مطالعه خارج از یونی دارم از پاییزواسه ارشدمیخونم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها

سلام آکوای عزیز

قبل از هرچیز دلم میخواد نکات مثبت و پتانسیلی که برای یک زندگی خوب در تو هست را اشاره کنم :

1 - صداقت

صداقت خیلی مهمه برای اینکه آدمی بتونه راه درست را پیدا کنه . شنیدی میگویند نجات در راستی است ؟ واقعاً همینطور

هست . مثلاً همین پاسخهای صادقانه ات به سئوالت صبای عزیز و بیان احساسات و نظراتت بدون لاپوشانی بسیار برای اینکه

مابتوانیم کمکت کنیم مفید هست . همین خصوصیت توجه همه ما را به تاپیکت جلب کرده .

2 - علاقه ات به همسرت و زندگیت

این نیز یک پتانسیل مهم برای حفظ زندگیت هست و قدرش را بدان . همین خود باعث می شود اگر رشته زندگی شما به مویی

هم رسیده باشد ، پاره نشود و دوباره امکان قطور شدنش باشد .

3 - میل به رشد و پیشرفت

این نیز ویژگی خوبی هست اگر چه راه را یک زمانهایی اشتباه می بینی اما اصل تمایل به رشد و پیشرفت در زندگی ویژگی

مثبتی هست که اگر نگرشت را در این زمینه پخته تر کنی و مهارتهای لازم را یاد بگیری و به کار ببندی خیلی اثرات سازنده در

زندگیت دارد

4 - شور و هیجان

در شما شور و هیجان و زمینه نشاط و سرزندگی می بینم که اینم در رونق و حفظ شادابی زندگی مهم هست

5 - جرأت مندی

جرأتمندی شما در بیان احساساتت چه منفی و چه مثبت بسیار مهم هست که اگر مهارتهای زندگی را بیاموزی و بر اساس آن

تعامل مناسبی با همسرت پیدا کنی بسیار زندگی خوبی با هم خواهید داشت چون پتانسیل این جرأتمندی در همسرتان نیز

هست

در کل شما زوج بسیار خوبی هستید و هردو فقط کمی نابلد هستید و آگاهی هایتان را نیاز هست بیشتر کنید هم از

تفاوتهای زن و مرد و هم نحوه تعامل و ارتباط مناسب با هم و مهمتر از آگاهی ، به کار بستن آن است .

اکوای عزیز همسرت نشان داد که توجه به مشاوره ها دارد بخصوص وقتی هیجانش را کنترل می کند نسبت به راهنماییها

عملگرا هست . حالا سئوالم این هست شما هم چنین هستی ؟

به عبارتی
    همه ما دوست داریم به شما کمک کنیم آیا شما می پذیری ؟ یعنی قول می دهی راهکارها را توجه کنی و به کار

ببندی ؟ ما هم در مقابل به شما قول می دهیم که نتایج خوبی بگیری .

من به یکی از دوستان که تجربه مشابه شما را در زندگی داشته و به شرایطی بحرانی رسیده بود که وارد این تالار شد و به

کمک همین دوستان و مهمتر از آن تلاش و همت خودش در پذیرش و به کار بستن راهنمایی ها موفق شد زندگیش را بازسازی

کند خبر داده ام که به تاپیک شما سر بزند و کمک کند . تازه او همسرش عضو سایت نبود و اصلاً هم خبر ندارد همسرش در

اینجور جایی عضو شده و راهنمایی گرفته ، یعنی یک طرفه و فقط روی خودش کار کرد و در روش و رویه خودش تغییرات

ایجاد کرد . از اوخواسته ام به تاپیک شما بیاید و شما با او و تجربه هایش آشنا می شوی . مطمئنم می تواند بسیار به شما

کمک کند .

همینجا از صبای عزیز و روند و روش کارشناسانه اش در راهنمایی آکوا صمیمانه تشکر می کنم و البته بقیه دوستان نیز به

فراخور توان خود دلسوزانه با شما سخن گفتند و خدا اجرشان دهد

آکوا جان باز هم برایت حرف دارم ، اما مایلم اول با هم قول و قرار بگذاریم . به عبارتی بین شما و ما دوستانت در تالار یک پیمان

نامه جاری شود تا ما بهت کمک کنیم و شما هم توجه و عمل کنی .

منتظر پاسخت هستم .

فرشته جون خیلی ازم تعریف کردی
    آقا پژمان تحویل بگیر ببین چقدخصوصیات خوب دارم
    فرشته جون اول فک کردم همه میخوان ازپژمان طرفداری بکنند الانه فمیدم شما حد وسطو میگیرید میتونم اعتمادکنم.
    منم قول میدم راهکارهاتونو گوش بدم و عمل کنم
    بیصبرانه منتظرم

2. 6 کاربر از پست مفید aqua_68 تشکرکرده اند .

sookoot (یکشنبه 23 تیر 92), tamanaye man (شنبه 22 تیر 92), taraneh89 (شنبه 22 تیر 92), فرشته مهربان (شنبه 22 تیر 92), شیدا. (شنبه 22 تیر 92), صبا_2009 (شنبه 22 تیر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)