نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
آره. هنوزم می گم بالای سی سال هم می شه ازدواج کرد. چرا که نه.
اگر زیر سی باشه بهتر.
ولی معنیش این نیست که بعدش دیگه نمی شه.

بعد هم مگه شش سال کمه؟

به همون کارهایی که می گی انجام می دادی ادامه بده. باز هم سعی کن با یاد گرفتن انواع مهارتها
بالا بردن آگاهیت، رسیدن به روح و جسمت خودت را تقویت کنی.

زیبایی نعمتی هست که خدا به بعضی ها بیشتر داده و به بعضی کمتر.
من مرد نیستم و نمی تونم صددرصد در این مورد نظر بدم. اما فکر می کنم زن زیبای بی اعتماد به نفس غرغرو خیلی هم جذابیت نداره!
یک چیزی که خیلی مهمه و الناز جون هم بهش اشاره کرد این هست که افسردگی و ناراحتی شما روی چهره تون اثر می ذاره.

راه زیادی برای تغییر فیزیکی چهره تون نیست
اما می تونید جذابیت خودتون را زیادتر کنید

فعالیتهای اجتماعی و در دید بودن را فراموش نکنید.
اگر اهل مراسم مذهبی هستید، شرکت در جشنهایی که خانمها دارند،
اگر اهل فعالیت داوطلبانه هستید شرکت در برنامه های مربوطه
اگر اهل فعالیت های ورزشی هستید شرکت در برنامه های جمعی مثل ورزش صبحگاهی کوه استخر

البته در همه این فعالیتها شان خودتون را حفظ کنید
یادتون باشه رفتار و برخورد شما هم مهمه.

اگر دوستی یا آشنایی از شما می پرسه چرا ازدواج نکردی چی می گی؟
مثلا دوست مامانت را بعد از چند سال اتفاقی می بینی و می پرسه ازدواج نکردی؟ چرا؟
یا همکلاسیهات.
چی می گی؟
شیدا جان همین کوه و استخر رفتن نیاز به دوست داره همیشه تنها میرفتم استخر ولی یه خرده که شنا میکردم حوصله سر میرفت.چند بار کوه برم تنهایی؟؟؟ شاید دفعات اولش خوب باشه ولی وقتی آدم تنها باشه دیگه حوصلش نمیکشه پاشه بره کوه. 4 سال کلاس زبان رفتم فقط یه بار یه نفر منو به یکی از آشناهاشون معرفی کرد که جور نشد یعنی اونا از من خوششون نیومد استنباط خودم این بود که از ظاهرم خوششون نیومده بود.
ما روابط خانوادگیمون هم گسترده نیست یعنی فقط با فامیلای نزدیک رفت و آمد داریم . نه دوست خانوادگی داریم نه آشنا نه حتی با همسایه هامون آشناییم. این دیگه دست من نیست پدر و مادرم اینجوری دوست دارن. من که نمیتونم وادارشون کنم که مثلاً با دخترخاله مامانم هم رفت و آمد داشته باشیم وقتی مامان بابام نمیخوان.
در مورد سوال آخرت اگه کسی ازم بپرسه چرا تا حالا ازدواج نکردم میگم موقعیت زیادی تا حالا پیش نیومده که یا اونا نخواستن یا من.(یادش بخیر جوون تر که بودم یه چند تا خواستگار داشتم البته با معرفی فامیل ولی چون اون موقع کوچیکتر بودم و به ازدواج فکر نمیکردم اصلاً رد کردم البته خب معیارهای مطلوب منو نداشتن اونا)

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Lnaz نمایش پست ها
عزیزم ظاهر آدما فقط یه معیار مختصر برای ازدواجه. خیلی فاکتورهای دیگه هم مطرحه، مثل این مساله که هیچکس از دختر افسرده و بی اعتماد به نفس و خجالتی خوشش نمیاد. بعد هم شما که همه بهت میگن ظاهرت خوبه، مطمئنا مشکل حاد زیبایی نداری. این که حس میکنی زیبا نیستی از افسردگی شماست.
فرض کن، فقط فرض کن اصلا ازدواج هم نکردی؟ دنیا به آخر میرسه؟ یه دختر مجرد شاد که روزای عمرشو به خوشی میگذرونه و هدف داره برای زندگیش بهتره، یا یه دختر مجرد افسرده که تا وقتی به قول خودت موهاش عین دندوناش سفید شد میزنه تو سرش و میگه خواستگار ندارم؟
یه مورد دیگه هم این که از سایت همسریابی همسر برای شما پیدا نمیشه. مردهایی که تو اون سایت عضو هستند 99 درصد فکر ازدواج دائم ندارند و اصلا شرایطشو ندارند که بخوان ازدواج کنند. یک درصد هم اگه واقعا با قصد ازدواج جلو بیان با انبوهی از دختر مواجه میشن و مطمئن باش حتی اگر بخوان فکرشون متوجه یه نفر نیست و چند نفرو همزمان هندل میکنند. برای همین بهتره به جای محیط های مجازی یه کم روابطتو تو دنیای واقعی محدود به دانشگاه و محل کار نکنی. مطمئن باش دخترهای خوشگل زیادی هستند که همین خوشگلی باعث دردسرشون شده و زندگیشون سیاه شده. یا آدمهای متاهل زیادی هستند (خودمو هم عرض میکنم) که با یه انتخاب بد سالهای عمرشون خراب شده. زندگی قشنگ فقط تو شوهر و بچه نیست. هر وقت اینو فهمیدی مرد خوبی به سراغت میاد و از تنهایی در میای. اما تا وقتی این مساله اینقدر برات بغرنجه و براش بی گدار به آب میزنی اتفاقهای این چنینی قابل پیش بینیه
حرفاتو قبول دارم این مورد آخر همین پسره که رفت مدام میگفت تو از زیبایی چیزی کم نداری (حالا نمیدونم راست میگفت یا برای دلخوشی من بود!!!!) میگفت اعتماد به نفس نداری. چند بار خواستم برم پیش روانشناس برای همین مشکلم ولی پشیمون شدم چون فکر نمیکنم اثربخش باشه دکتر میشینه یه سری حرف امیدوار کننده میزنه بهم و فقط همین. بعدش من میام خونه و ممکنه نصف حرفای اونو فراموش کرده باشم . خودم دوست دارم با بالا بردن مهارتهام خودمو درمان کنم. مثلاً من خیلی دوست دارم نقاشی کار کنم (یه خرده هم هنرشو دارم). حالا به نظر شما روانشناس میتونه بهم کمک کنه یا همین روشی که خودم گفتم یعنی خوددرمانی از طریق یاد گرفتن یه سری مهارت؟