من رک حرفمو بزنم؟سلام صبا عزیزم! من 29 همسرم 35 - تدریس میکنم - من فوق لیسانس همسرم لیسانس - بچه دوم خونه هستم - الان تابستونه تعطیلیم. آشپزی میکنم غذاهای جدید درست میکنم. خونه داری میکنم .بعد از ظهرها میرم خونه مامانم. غروبا با همسرم میریم بیرون تقریبا هر روز این کارو میکنیم. 2-3 بار تو هفته هم به پدرشوهرم سر میزنیم. به جز همسرم مامانم بابام خواهرم برادرم و تعدادی از اقواممون رابطه خوبی با هم داریم و همه جوره میتونم روشون حساب کنم. یه دونه ام دوست صمیمی دارم. الانم قبل از عادت ماهیانه ام نیست. منم یه چیزی بگم این که گفتی دوست داری یکی شدیدا نازتو بکشه صاف زدی تو هدف
قول بده ناراحت نشی؟ مرسی که قول دادی
واکنشت به رفتارهای همسرت اصلا به یه خانم 29 ساله با تحصیلات عالی شباهت نداشت و نداره
من فکر کردم یه دختر نهایتا 21 و22 ساله که یا ته تغاریه یا تک فرزند باشی که فقط خانه دار و هیچ مشغولیتی جز گیر دادن و نق زدن نداره
خیلی خام و بی تجربه برخورد کردی تازه فکر کنم سابقه تاهلتون هم 4 سال باشه.
اگه بخوای این روند رو ادامه بدی منتظر یه بحران اساسی تو زندگیت باش، ببین من کی گفتم
چون تعطیلاتت زیاد شده میزان ناز کردنت و همچین تمرکزت رو همسرت بیشتر شده
یه فکر اساسی واسه این بیکار بودنت بکن که تا مهر که کلاسات باز شروع میشه خطرناک به نظر میایی
واسه اینکه ناز آدم رو بخرن حتما نباید یه موضع رو کش داد یا زیادی خوب بود(قضیه معطل شدن همسرت و ... یعنی من خیلی خوبم قدرمو بدون، نازمو بیشتر بکش) خودت باش، شرایط طرفت رو هم در نظر بگیر و بوقتش با یه سری حرکات ظریف بهش نزدیک شو.
ببین قول داده بودی ناراحت نشیا![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)