خوشحالم که امید به بهبود مشکلات داری.صبا من به زندگیمو شووهرمو خودم خیلی امیدوار شدم با بضی رفتارا و تایپیکای اینجا .روی پروفایلای بضیاشون تایپیکاشونو دیدم اگه طبیب بودند سر خود دوا میکردند
آکوا تو این 7 سال زندگیت تو از زندگیت راضی بودی، درسته؟ یه دعواهایی داشتین که خیلی واست حاد نبوده.
ولی زندگی دو کفه هست. چنار یه سری نقل قول از پژمان آورده که حتما خوندیش. باید سعی کنی شیوه ی زندگیت به سمتی بره که پژمان هم مثل تو از زندگیش در کنار شما کاملا لذت ببره. زندگی موفق هست که زن و شوهر هر دو راضی باشند نه فقط شما یا نه فقط پژمان.
فکر کنم تو این تاپیک فهمیدی که پژمان از چه چیزایی ناراحته. درسته؟ می تونی لیستشون کنی؟ واسه هر کدوم هم یه راه حل یه خطی بنویس.
تاپیک های دیگه رو خوندی؟ دیدی بقیه چه مشکلاتی دارند؟ دیدی که زندگی شما مشکل حادی نداره؟
من اگه جای شما بودم از این به بعد قدر زندگیم رو بیشتر میدونستم و به هیچ کس و چیزی اجازه نمی دادم آرامش منو همسر و فرزندم رو به هم بزنه، اون فرد می خواد پدرم باشه پدرشوهرم یا هر کس دیگه ای.
آکوا انرژی زیادی رو میگذاری رو اینکه از خودت دفاع کنی. خیلی مواقع لازم نیست اینقدر تقلا کنی همین که سکوت کنی بهترین دفاع هست.
در حین سکوت اگه حق با تو باشه طرفت شرمنده میشه اگه نباشه هم تو فرصت بیشتری برای فکر کردن به راه حل های مناسب داری. (منظورم فقط این تاپیک نیست، کلی گفتم) مثلا بجای اینکه بری با جاریت دعوا کنی که دیگه پژمان خریدای شما رو نمیکنه. یه بار خیلی آروم به برادر شوهرت یا پدر شوهرت بگو و دیگه سکوت کن. هیچوقت هم اون کارهایی که جاریت میگه رو انجام ندین. سیاست داشته باش که با پنبه سر ببری تا نه با دعوا و بد و بیراه گفتن و تحقیر کردن

علاقه مندی ها (Bookmarks)