به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 88

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    واقعا برای اعضا فعال و محترم این سایت متاسم که وقت و انرژیشون رو برای همچین افراد قدر نشناسی میزارن
    خانم محترم هر چقدر هم مشکلات زندگی به شما فشار بیاره این حق رو نباید به خودتون بدید که به دیگران توهین کنید!
    اونم به ادمای دلسوزی که بدون هیچ چشم داشتی دارن سعی میکنن کمکتون کنن تا مشکلات زندگی شما رو تا حدودی برطرف کنند!
    شما با این طرز برخورد واین قضاوتهاتون دارین به همه ثابت میکنید( البته کردین )که 99 درصد مشکلات زندگیتون فقط و فقط شمادرش مقصرین!!!
    من مشاور نیستم و خودم هم یکی از ادمهای هستم که به خاطر مشکلات زیادد که تو زندگیم داشتم وارد این سایت شدم درسته مشکلاتم هنوز پا بر جا هستن
    ولی همون که میدونم یه عده اینجا هستن که پای دردو دلت میشینن و راحت میتونی اینجا غصه ها و درد ها و غمهاتو خالی کنی همین خودش باعث سبکی روحت میشه برامون کافیه!
    وتا انجا هم که میتونن با جون و دل راهنمایی و مشاوره میکنن!
    همه توزندگیشون مشکل دارن حتی همین افرادی که دارن به شما مشاوره میدن مطمئن باشد مشکلاتی تو زندگیشون هست
    ولی دلیل نمیشه که شما بگین اگر طبیب بودن خودشون درمان میکردن به نظرم این حرفتون واقعا بی انصافیه !
    درسته من خودم تو زندگیم مشکل دارم ولی همیشه سعی میکنم در حد توانم یه بار هر چند کوچیک و ناچیز از روی دوش کسی بر دارم!
    دلیل نمیشه چون خودم مشکلاتی دارم تو زندگیم چششم رو روی درد و رنج و مشکلات دیگران هم به عنوان یه انسان و همنوع ببندم و بگم به من ربطی نداره !
    امااااااااااااا تا خودتون نخواین هیچ وقت .........هیچ وقت ......کسی نمیتونه مشکلات شمارو حل کنه!
    شما در برابر این همه مشاوره و راهکار های مفید که دوستان دارن بهتون میدن فقط جبهه میگیرین همه رو به تمسخر و تعنه و تحقیر کردن محکوم و رد میکنید!
    شمااااااااااا به نظرم هیچ مشکلییییییی ندارین به قول یکی از دوستان خوشی زده زیر دلتون دارین با دست خودتون زندگی و خوشبختی و عشقتون رو نابود میکنید!
    امیدوارم یه خورده به اطرافتون نگاه کنید ببینید شما و زندگیتون نسبت به خیلی از زندگیها ی زنان و مردان اطرافتون چقدرررررررررررر خوشبخت هستید!!
    تو همین سایت ببینید چقدر زندگی های هستن که مطمئنم یک ساعت هم شما تحمل مشکلات اونها رو ندارین!!!!
    خواهرم قدر خوشبختی و زندگی سالم و بی دردتون رو بدونید به خدا اینا همش ناشکریه!
    قبلش هم ازتون عذر خواهی میکنم و بنده رو عفو بفرمایید که یه خورده رک و تند نظر دادم!

2. 8 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 24 تیر 92), meinoush (چهارشنبه 26 تیر 92), tamanaye man (سه شنبه 25 تیر 92), گل آرا (سه شنبه 25 تیر 92), بهار.زندگی (چهارشنبه 26 تیر 92), داود.ت (دوشنبه 24 تیر 92), دختری تنها (سه شنبه 25 تیر 92), شیدا. (سه شنبه 25 تیر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)