خدایا، تنها تو را می خوانم و نه غیر تو را که چون غیر تو را بخوانم، محروم خواهم شد.
جز به تو امید نمی بندم که چون به غیر تو امید بندم، ناامید خواهم شد.
بارالها، ای لطیف و ای بخشنده، هر نعمت و نکویی از آن توست و هر حاجت به دست تو برآورده می شود.
پس ای مهربان، مقام یقین و حسن ظن به حضرتت عطایم فرما،
و امیدواری به رحمتت را در قلبم پایدار کن و رشته امیدم را از غیر خودت پاره کن که جز به تو امید نبندم و جز به تو اعتماد نکنم.
عامين يا رب العالمين

سلام
ليلا جون و آقا محمد ازتون خيلي ممنونم كه كمكم كرديد خيلي ازتون ممنونم.
من پيش خودم گفتم اينترنته ديگه ميتونه به هر كسي كه بخواد بگه عشقم.اون لحظه خيلي دلم شكست و تو شوك بودم.
داشتم به اين قضيه فكر ميكردم(چون من عادت دارم تا يه قضيه رو تو ذهنم حل و فصل نكنم دلم آروم نميشه) كه اصلا شايد اين آقا با خيلي ها همينطوري باشه.اگرم اينطور نباشه و خواسته اذيتم كنه خدا اون بالا سر شاهده همه چي بوده. ديگه دلم رضا نميده كه جوابشو بدم.
ديگه اون ذهنيتي كه داشتم نسبت به اين آقا از ذهنم داره پاك ميشه.
بهش آخرين بار گفتم تو چت كه من فعلا وقت ندارم فرانسه كار كنم ولي باز چند وقت ديگه مزاحمتون ميشم تا كمكم كنيد ياد بگيرم.ولي نميدونستم همچين آدميه.اصلا باورم نميشه كه كسي كه بقول خودش انقدر اهل دانش و موسيقي و آرامش باشه بخواد با احساسات ديگران بازي كنه.
من هميشه سعي ميكنم تو محيط اينترنت با كسي زياد صميمي نشم حتي اگر اون آدم بنظرم خيلي خوبم بياد.
ديگه بهش نميخوام فكر بكنم يكم سخته چون دلمو شكست ولي وقتي بهش فكر ميكنم حالم بد ميشه.
خوشحالم از اينكه دوستاي خوبي مثل شماها دارم