نوشته اصلی توسط
نوپو
در مورد دارو ها با روانپزشک و داروساز مشورت کن . در مورد خودشناسی هم باید بگویم اگر از این طریق نیازهای واقعی خودت را به عنوان یک انسان بشناسی و برآورده کنی ، قابلیت های وجودی ات را شکوفا کنی ارتباط شما با دیگران بهتر می شود. ببینید من هم از نظر فکری مجالی ندارم که آن طور که ارضاء می شوم با کسی صحبت کنم . کسی حوصله این حرف ها را در رابطه های معمولی دوستی و فامیلی ندارد . اما از یک طرف سعی کردم از درستی افکارم مطمئن شوم و در وهله بعد از طریق اینجا خودم را ارضاء می کنم. اگر هم اینجا نبود وبلاگ نویسی می کردم مثل خیلی ها و حتی می توانستم برای خودم داستان بنویسم. چرا این کار را می کنم ؟ چون من درونگرا هستم و این گونه ارضا می شوم. این را با مطالعه فهمیدم. اما آدم برونگرا راه های دیگری پیدا می کند.
اما از نظر احساسی یاد گرفتم که باید سعه صدر داشته باشم و یک سری خصوصیات دیگر تا بتوانم با خانواده خصوصا و دوستانم مرتبط باشم. من فهمیدم نیازهایی در وجودم است که فقط پدر و مادرم می توانند برآورده کنند. بنابراین رابطه خودم را به همین سمت بردم. خلاصه من از این طریق که گفتم توانستم تغییراتی کنم و احساساتم بهتر شود. از همه مهمتر فهمیدم که احساسات من ، نشانه افکاری است که در سرم دارم و اگر افکارم عوض شود احساساتم تغییر می کند.
می بینی چه قدر راه حل وجود دارد!! اینها راه حل های من بود برای حس تنهایی ام . اما شما خصوصیات متفاوت داری و راه حل های مناسب خودت پیدا می کنی. به شرطی که ( شناخت ) به دست آوری.
علاقه مندی ها (Bookmarks)