سلام
فرشته مهربان با نکته سنجی و زکاوت شما بسیاری از رفتارهایی که گاها موجب ناراحتی من می شدند رفع شدند به این دلیل که اکنون درک می کنم علت این رفتارها چیست و می فهمم به دلیل لجبازی با من نیست
چیزهایی که در مورد وسواس اشاره کردید کل پیش زمینه ذهن من رو تغییر داد.زمانیکه همسرم دقیقا مثل یک معلم اخلاق یا بهداشت روی مواردی تاکید میکرد پیش از این احساس می کردم اینگونه قصد تحقیر مرا دارد یا به نوعی میخواهد نشان دهد تربیت درستی نداشتم یا موضوعی که در مسافرت پیش امد برای من حل نشده باقی مانده بود اما با خواندن صحبت های شما دوباره در این باره صحبت کردم و متوجه شدم علت اینکه ایشون می خواستند اتاق مستقلی داشته باشند ریشه در وسواس داشته نه خودخواهی و خودبرتری.

خانمم تا کنون نسبت به قرارهای ما مقید و متعهد بوده است و من هم سعی کرده ام حدالمقدور تجسسی نکنم .در این مدت با کاهش چک کردن های من رفتار او هم به مراتب بهتر شده است .حس می کنم علاقه و توجه اش بیشتر از قبل شده است.کمتر به منزل پدری می رود این آخر هفته هم خواست خانه خودمان باشیم.
آرامشم بیشتر شده است چند روزی است خبری از سیل عظیم دزدان دریایی نیست و این آرامش را مدیون کمک های انسان دوستانه شما عزیزان هستم از زمانیکه این رویه را داریم مشکلی پیش نمایده است .(در پرانتز می نویسم شاید بهتر باشد نخوانید! فقط یک مشکل پیش امد که به سرعت حل شد.روز عید فطر ، می خواستیم به منزل یکی از اقوام همسرم برویم که عزادار بودند من مایل نبودم به دلیل وجود دو نفر از اقوام مرد (پسر عموهای همسرم) که در انجا حضور داشتند ،بعد از اینکه ایشون حاضر شد من گفتم مایل نیستم و ایشون که تقریبا غیر ممکن هست جایی تنها بروند گفت من می روم و حتی ماشین را از پارکینگ خارج کرد. فکر کردم دلیلی ندارد این همه مشتاق باشد که تنها برود و از کوره در رفتم
.اما توانستم این رفتار را جبران کنم و خودم هم حاضر شدم و با او رفتم اولین باری بود که توانستم علی رغم احساس عصبانیت شدید خودم را آرام کنم و طبق خواسته او رفتار کنم )