به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 30 تیر 99 [ 14:44]
    سطح
    58
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    46

تشکرشده 116 در 79 پست

Array
    هستی ببینببین میدونم تو دوست داشتی با یه شب بخیر از اون یا امشب خوش گذشت خداحافظی میکردی ولی اون مرده با خودش میگه امروز خوش گذشت برا امروز بسته. دیگه اونقدر ظریف نگاه نمیکنه که تا کاری کنم همسرم با راحتی بخوابه نه ج.. و وقتی سر کاره اصلا و اصلا نمیتونه عشق ورزی کنه چون در فاز جدی هست به خاطر همین اکثرا اگه سر کار باشه شاید وقتی داری تلفنت قطع مکنی احساس خوبی که میخواستی نداری همه مردا اینطورن

- - - Updated - - -

هستی با پاسخ سریع جواب بدی تایپیک زود پر میشه ببین باهاش حرف بزن بگو میدونم وقتی عصبی میشم حرفهایی میزنم که در صورتی کهرشاید از دلم نباشه ولی خوب ترو ناراحت میکنه من زنم دوست دارم همیشه بفهمم برات مهمه ارزش دارم تجمع توجه ت میخوام احترامت خودمون تنها میزان دوست داشتنت عشقت. وقتی حتی شک میکنم که بهم توجه داشتی یا نه همه چیز را ناخود آگاه خراب میکنم انگار با خودم میگم هیچ محبت و توجه و.. نبینم بهتر از کم دیدن و با کاران کاری میکنم برنجی تو منو تحمل میکنی از صبرت ممنونم اما تو هم بدون من زنم و بیشتر دوست دارم درمورد کارهای روز و حتی اینده حرف بزنم تو بپرسی اگه من تند رفتم بهم بگو دارم اشتباه فکذمیکنم نه اینکه ناراحت میشی و جواب نمیدی همدردم باش بگو احساسم و درک میکنی بهش بگو که خیلی وقتا الکی بهانه جویی کردم که نازم بکشی اما متوجهرنشدی و کار به دعوا و شاید هم قهر کشد

- - - Updated - - -

هستی با پاسخ سریع جواب بدی تایپیک زود پر میشه ببین باهاش حرف بزن بگو میدونم وقتی عصبی میشم حرفهایی میزنم که در صورتی کهرشاید از دلم نباشه ولی خوب ترو ناراحت میکنه من زنم دوست دارم همیشه بفهمم برات مهمه ارزش دارم تجمع توجه ت میخوام احترامت خودمون تنها میزان دوست داشتنت عشقت. وقتی حتی شک میکنم که بهم توجه داشتی یا نه همه چیز را ناخود آگاه خراب میکنم انگار با خودم میگم هیچ محبت و توجه و.. نبینم بهتر از کم دیدن و با کاران کاری میکنم برنجی تو منو تحمل میکنی از صبرت ممنونم اما تو هم بدون من زنم و بیشتر دوست دارم درمورد کارهای روز و حتی اینده حرف بزنم تو بپرسی اگه من تند رفتم بهم بگو دارم اشتباه فکذمیکنم نه اینکه ناراحت میشی و جواب نمیدی همدردم باش بگو احساسم و درک میکنی بهش بگو که خیلی وقتا الکی بهانه جویی کردم که نازم بکشی اما متوجهرنشدی و کار به دعوا و شاید هم قهر کشد

2. کاربر روبرو از پست مفید hana 68 تشکرکرده است .

hasti25 (چهارشنبه 23 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)