نقل قول نوشته اصلی توسط asemani نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
به همدردی خوش اومدی
خانم ها معمولا از مردای زیاد لطیف و رمانتیک خوششون نمیاد
عشق مردونه رو بیشتر می پسندن تا عشق دخترونه رو .
جذابیت یه مرد معمولا با رفتار مقتدرش ، محکم بودنش ، حفظ غرورش ، ذلیل نبودنش و التماس نکردنش بیشتر میشه .
حالا منظورتون از زیادی مهربون بودن چیه ؟
یه مقداری توضیح بدید
سلام خدمت شما

درسته حق با شماست. من چندان آدم لطیفی نیستم اما به شدت براش ارزش قائلم ، همیشه و در هر شرایطی حتی زمانی که باهم نبودیم ازش حمایت کردم و می کنم و پشتش بودم.
خودش به دوستاش گفته که مثلا من دوست ندارم که پسری که منو دوست داره زیاد بیاد سمتم، مثلا گفته دوست داره 10 بار هم که دیدمش سمتش نرم ، ولی مطمئنن اون خودش برای بار 11 هم میاد سمتم.
یکی دو بار توسنتم تحمل کنم و البته بهترین لحظات عمرم بوده زمانی که بی محلی کردم و اون کسی بوده که اومده سمتم ولی خوب در کل بله متاسفانه بخاطر علاقه شدید با این که خیلی هم آدم مغروری بودم غرورم رو شکستم و خیلی هم گاهی التماسش رو کردم چون فکر می کردم تو عشق غرور معنی نداره.
این خصوصیات مردونه در من واقعا هست و گاهی بهش نشون دادم ولی در کل میگم چون علاقه شدیدی بهش داشتم از ترس از دست دادنش چنین اشتباهاتی رو کردم و از اون حالت مردونه که اون هم به شدت بهش علاقه داره خارج شدم.
ولی با این همه باز هم کاملا مشخص هست که بهم علاقه داره.الان چیکار می تونم بکنم که باور کنه من هم همون غرور و مردونگی که مد نظرش هست رو دارم واقعا هم همینطور هست یعنی دارم این چیز ها رو.

ممنون از شما