با عرض سلام و خدا قوت به فرشته مهربان همدردی من هر چندروز یک بارسایت رو چک میکنم و چون در صفحه اصلی عنوان مشکلم رو نمی دیدم متاسفانه متوجه پاسخ شما نشده بودم بابت همراهی صمیمانه شما متشکرم
بسیار خوشحالم که از نظر شما سرمایه زیادی برای موفقیت در زندگی ما وجود دارد.من خودم هم نمیدانم چطور شد که به یکبار به مشاوره علاقه مند شدم .
فکر میکنم همه چیز به اعتقاد و طرز تفکر افراد بستگی دارد. اگر معتقد باشی راهی وجود دارد حتما راهی پیدا خواهی کرد.و اگر معتقد باشی در آخر خطی.حتما به آخر میرسی.
فرشته مهربان شاید بهتر می بود مشلات مرتبط با وسواس همسرم را در مشکل جداگانه ای مطرح می کردم؟ اگر باعث بی نظمی در تالار همدردی شدم عذر میخواهم /
در مورد ترس همسرم سوال پرسیده بودید. با خوندن نوشته هاتون متعجب شدم نمی دانستم ممکن هست وسواس و اضراب به ترس هاش ربطی داشته باشد.شما با درک عمیق و اشراف کاملی که به مباحث روانشناسی دارید من را با دنیای جدیدی در زندگی متاهلی خودم آشنا کردید.
خوب بهتراست کامل تر توضیح بدم.من در دوران آشنایی وحتی قبل از اینکه به ایشون پیشنهاد ازدواج بدم متوجه ترسو بودن و مضطرب بودنش شده بودم. البته با توجه به سیستم دخترانه فکر می کردم این موارد طبیعی باشند.مثلا زمانیکه برای آزمایش قبل از عقد به آزامایشگاه رفتیم با اینکه قرار نبود از ایشون آزمایش خون بگیرند حالت تهوع بهشون دست داد فکر میکنم به دلیل اضطراب و ترس بود.البته خودشون توضیح دادن که نسبت به محیط آزمایشگاه حساسیت دارند., و بعد از اینکه به منزل مادرشون برگشتیم کل لباس ها اعم از مانتو و روسری و ...را داخل ماشین لباسشویی انداختند و تاکید کردن من هم حتما لباس هایم را از سر تا پا بشویم چون محیط آزمایشگاه ممکن هست آلوده باشد و چندین بار این موضوع را پیگیری کردند که آیا شستی؟
ترس هایی هم در زمینه سوار شدن به ماشین آژانس دیدم از ایشون.که اکثرا فکر میکند راننده مشکوک هست.البته من خوشحالم که او محتاط است اما فکر میکنم این میزان نگرانی و اضطراب دیگر احتیاط نیست.
همچنین زمانی که عابری از ما سوالی می پرسد ایشون معمولا فرض رو بر این گذاشتن که این عابر دزد هست یا قصد بدی دارد و قدم هاش رو تند میکند و می گوید جوابی ندهم.
بارها شده در منزل بی دلیل از خود من هم ترسیده بر اثر یک شوخی،بطوریکه عصبانی شده و خواسته هرگز چنین شوخی هایی با او نکنم.
حال نمی دانم ترس های اینگونه ممکن است مسبب همین وسواس باشد و نیاز هست به روانشناس مراجعه کنیم؟
از بذل توجه شما سپاس گزارم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)